Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2. MaxiCep SATRANÇ Turnuvası
Sponsorlu Bağlantılar
xkadir61
Üye
nasıl yani 2 maçmı yapacaz bir üst tura çıkmak için???
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Tabii ki Hem konuda da bunu belirttim özellikle hem de önceki satranç turnuvası da bu usulle yapıldı. Tek maçta çıkılsaydı haksızlık olurdu. (Kişi sadece o maçta kırk yılda bir yaptığı hatayı yapabilir, alışık olmadığı renkle oynayamaz vs...) Bakın kurallarda belirtmiştim. Altını da çizmişim üstelik
---------------------------------------- KURALLAR
-Eleme usulüne göre sürecek ilk tur maçlarında 2 galibiyete ulaşan taraf bir üst tura çıkmaya hak kazanacak.
(Beyazlarla oynanacak-siyahlarla oynanacak, üçüncü maç yapılacaksa renk otomatik olarak seçilecek veya yazı tura atın, bir şekilde anlaşmalısınız )
tatil bitti ben kiminle eşleştim bana yardımcı olun
kaldığım yerden devam etmemi sağlayın
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Merak etme Nazy, bayram tatili dolayısıyla kimse maç yapamadı, bu nedenle süreyi bir hafta uzattık. Bu durum tüm katılımcıların ziyaretçi profillerine de yazıldı.
Ama katılımcılardan bu sürenin sonunu beklemeden maçlarını yapmalarını rica ediyorum çünkü süre zaten yeteri kadar uzadı
Malesef katılım süresi doldu. Bir dahaki turnuvamızda görmek isteriz ama sizi.
Girrffe
Üye
of yaa... ;-(
sürenin bu kadar uzatılacağını bilseydim çekilmezdim..
keşke bayram öncesi söyleseydiniz..katılırdım bende...
tekrar yazılayım diyecektim..eşleşmeler yapılmış..
neyse tüm oyunculara başarılar...
of yaa... ;-(
sürenin bu kadar uzatılacağını bilseydim çekilmezdim..
keşke bayram öncesi söyleseydiniz..katılırdım bende...
tekrar yazılayım diyecektim..eşleşmeler yapılmış..
neyse tüm oyunculara başarılar...
Bayram öncesi sürenin bu kadar uzayacağı belli değildi malesef, bana hiçbir maç sonucu gelmediği için bu kadar uzadı süre
Bir dahaki satranç turnuvamızda görmek isteriz ama sizi
xkadir61
Üye
Calaissien vs xkadir61 karşılaşmasının 2. turu şu an itibariyle başlamıştır.
Cumartesiye kadar süre tanıdık tüm katılımcılara. Cumartesi günü bitimine kadar 2 galibiyet puanı alacak şekilde maçlarınızı yapmış olmanızı ümidediyoruz.
Ancak hiçbir şekilde erişemezseniz bu bir hafta içinde rakibinize, bana bildirin ben de ulaşamazsam hükmen üst tura çıkarsınız Nazy
xkadir61
Üye
sanırın 2.tur eşleşmeleri diğerleride 2.tura çıktığında yapılacak.
umarım adil bir eşleşme olur. bana fatihi eşleştirirseniz adil olacağını düşünüyorum
sanırın 2.tur eşleşmeleri diğerleride 2.tura çıktığında yapılacak.
umarım adil bir eşleşme olur. bana fatihi eşleştirirseniz adil olacağını düşünüyorum
Evet, 2. tur eşleşmeleri birinci turun sona ermesini takiben duyurulacak.
Tabii ki size Fatih'i veririz, siz de evde, meşe ve gürgenden yapılma sopa ile kafaya vurma, kol çevirme, bacak burkma gibi çeşitli evrensel satranç taktikleriyle yenersiniz herhalde kendisini
Evet, 2. tur eşleşmeleri birinci turun sona ermesini takiben duyurulacak.
Tabii ki size Fatih'i veririz, siz de evde, meşe ve görgenden yapılma sopa ile kafaya vurma, kol çevirme, bacak burkma gibi çeşitli evrensel satranç taktikleriyle yenersiniz herhalde kendisini