Maxi de kim kaç gün oruç tuttu ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Kaç gün oruç tuttun ? :)

• 5

Kullanılan: 0 0.0%
  • 10

Kullanılan: 1 4.8%
  • 15

Kullanılan: 1 4.8%
  • 20

Kullanılan: 0 0.0%
  • her gün tuttum

Kullanılan: 17 81.0%
  • Hiç tutmadım..

Kullanılan: 2 9.5%

• Kullanılan toplam oy
    21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Maxi de kim kaç gün oruç tuttu ? :)
Ben 28 (toplam 29 tuttuk sanırsam, bi gün kız arkadaşımla buluştum o gün tutmadım sakatlık olmasın diye :D :D :D )

karacaaa2

karacaaa2

Üye
ben hepsini tuttum inş gelecekdede hepsini tutucem

Yasminozz

Yasminozz

Üye
11 yaşımdan beri tutuyorum oruç...hiç fire vermeden Allah a şükür....sağlığım el verdiğince de ömrümün sonuna kadar tutucam Allah ın izniyle... ;)

salih öyle keyfi tutmamazlığın karşılığı benim bildiğim kadarıyla 60 gün kefaret getiriyo aklında bulunsun... ;) ( böyle bi mazeret olduğunu sanmıyorum dinimizde...aksi halde evli olanların hiç tutmaması gerekirdi çünkü her an kazaya sebebiyet hali mevcuttur di mi :) :) )

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
11 yaşımdan beri tutuyorum oruç...hiç fire vermeden Allah a şükür....sağlığım el verdiğince de ömrümün sonuna kadar tutucam Allah ın izniyle... ;)

salih öyle keyfi tutmamazlığın karşılığı benim bildiğim kadarıyla 60 gün kefaret getiriyo aklında bulunsun... ;) ( böyle bi mazeret olduğunu sanmıyorum dinimizde...aksi halde evli olanların hiç tutmaması gerekirdi çünkü her an kazaya sebebiyet hali mevcuttur di mi :) :) )
bna öyle bi bilgi gelmediği için bilemiorm :ehe ama o gün biraz halsizdim, düz tabanım ? kurtarmaıomu ? :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bna öyle bi bilgi gelmediği için bilemiorm :ehe ama o gün biraz halsizdim, düz tabanım ? kurtarmaıomu ? :D

artık biliyosun o zaman... ;)

keyfi oruç tutmamanın telafisi 1 güne 60 gün kefaret gerektirir ve 60 fakir giydirip 60 fakir doyurmak gerektirir... ben küçüklüğümden beri böyle bilirim....uygularsın uygulamazsın orasına kimse karışamaz tabi...dinde bazı kurallar vardır ama hesabı sadece Allah a verilecektir...herkes kendi özgür iradesinde serbesttir..ama o kurallar da bakidir keyfe göre değişmez... ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
artık biliyosun o zaman... ;)

keyfi oruç tutmamanın telafisi 1 güne 60 gün kefaret gerektirir ve 60 fakir giydirip 60 fakir doyurmak gerektirir... ben küçüklüğümden beri böyle bilirim....uygularsın uygulamazsın orasına kimse karışamaz tabi...dinde bazı kurallar vardır ama hesabı sadece Allah a verilecektir...herkes kendi özgür iradesinde serbesttir..ama o kurallar da bakidir keyfe göre değişmez... ;)

:mahcup: tmm ya değiştirmicesdim ztn :P: kabul

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
1 gün tutabildim:( sahura kaldırmadılar beni:@

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
çok şükür 11 yaşımdan beri tam tutuyorum inşallah hasta olmadığım müddetçe tutmaya devam edecem Allah'ın izniyle

jöly

Üye
ben aslında her gün tutardım ama bu sene sağlık sorunlarım nedeniyle sadece 15 gün tutabildim...

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Hepsini :)

Calaissien

Üye
Ya 25 yada 26 onu tuttuğumada şükür benimde sağlık sorunlarım vardı bu ramazanda

XXPOXX

XXPOXX

Üye
ben full tuttum

Anıl Umut

Emekli Yönetici
burda kimsenin dinini ölçmüyoruz belki bu yorumum sert şekilde anlaşılmıştır ama durum öyle salih:)
zaten cevap veren verir, vermeyen vermez

hidayet

hidayet

Üye
bende eksiksiz orucumu tuttum çok şükür : ?

bighead

Üye
bunu söylemek iyi olmaz ahirette allah bize soracak bunu niye yapdin fors atmak icn deyecek ozaman cehenneme gidecen

--------------- Ekleme ---------------

yok kiz arkadasi varmis olur mu bu haram zaten hic bi gün kabul olmamis berkide

--------------- Ekleme ---------------

kimsenin dinine bisey deyemem am söylemek görevim

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Konuları gereksiz ve anlamsız yere hortlatmayalım.;)

Kardeş konunun açıldığı tarihe baktın mı;) Dikkat edelim. :oke:

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
hiç tutmayan kim acaba:D

xkadir61

xkadir61

Üye
bende full tuttum. allah herkesinkini kabul etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt