Telefon Tavsiyesi nokıa n82 mi n95 8gb mi?

Sponsorlu Bağlantılar

nokıa n82 mi n95 8gb

• n82

Kullanılan: 33 44.0%
  • n95

Kullanılan: 42 56.0%

• Kullanılan toplam oy
    75
king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
nokıa n82 mi n95 8gb mi?
nokıa n82 mi n95 8gbmı?

bu telefonların artısı eksisi nedir?

ycg35

ycg35

Üye
n95 8gb ilk çıkan n95 e göre tasarımıda çok mükemmel bir telefon ahh keşke o telefon bende olsaydı dediğim telefonlardan biri...

king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb bence

technonur

technonur

Üye
tartışmasız n95 8gb

hackerby17

hackerby17

Üye
n95 8gb diyen arkadasların neden bunu dedikleri ve n82 den ayıran özelliklerini yazmasını istiyorum..!

eses_nuri

eses_nuri

Üye
n82 den ayıran çok büyük bir özelliği 8GB olması tabiki onun dışında öyle çok büyük bir fark yok aralarında hafıza kartını takarım 2GB yeter dersen n82 iyi bir telefon bence ;)

enigma

enigma

Üye
ııııııııı kem küm hık mık. model rakam olarak daha yüksek. renk siyah:D slide kapak daha şekil gibi. diğer teknik detaylara adam akıllı biryer bulabilirsem deyineceğim çünkü senin N82 in ekran boyutuna nokianın yurtdışı sitesi 2,6 inch yazmış ve 16k yı da eksik etmemişler. yanlış yani güvenilir bir karşılaştırma yok bir başka sitedede BT yok Wi-fi yok yazmışlar.

hackerby17

hackerby17

Üye
yaw gözünün yagını sevdiğimin sende bilion wi-fi oldugunu sen yapma bari :D

enigma

enigma

Üye
yaw biliyomda adamlar hep yalan yanlış şeyler yazıyorlar. ben ondan şeyettim. değilse biliyom yani. bilmeyen adam N82 nasılmış bi bakayım derse o sitelerde hayal kırıklığına uğrayabilir, adamlar doğru düzgün bişey yazmıyorki. Arkadaşlar bir cihaz alacağınızda elinize alın deneme fırsatınız varsa inceleyin yada çat diye alan bir aarkadaşınız almışsa onunkine bakın. ben elime aldım kullandım N82yi ama kalabalık bir ortamda 30 dk yetersiz bir bilgi birikimidir

hackerby17

hackerby17

Üye
Evet Bende Bunun İçin Sizlere Telefonum Geldiğinde Gerekli Açıklamayı En Dogru Şekilde Açıklıcam Telefonun Her Yönden Fotograflarını Ve tam İncelemesini ^^

enigma

enigma

Üye
evet dostum iple çekiyorum. her satırını okuyacağım .

Batu55

Batu55

Üye
Nokia N82 derim 8 gb olani da var tabikide kimdemis 8 gb yoktur diye, tek kelime ile süper fazlada kabadegil. N95 de tabiki güzel ama pilin ömrü n82 daha uzun ve resimcekerken Xenon N95 de olmayan bir özellik süper yani tavsiyem bundan yanadir saygilar..!

capadent

Üye
n82 ye alırsın 40 ytl ye bir 8 gb hafıza kartı olsun sana 8 gb.artı olarak n 82 nin çift hoparlörü var n 95 te yok.navigasyon n 82 de daha hızlı.artı ekran camı çizilirse çok kolay bir şekilde yenisini alıp değiştirebilirsin.n 95 te sadece ekran camı değişir mi bilmiyorum.ayrıca oyun oynamak özellikle n gage 2 oyunları n 82 de daha ergonomik. n 95 te ve kayar kapak zamanla laçkalaşabiliyor.diğer tüm özellikler birebie aynı.

--------------- Ekleme ---------------

n82 ye alırsın 40 ytl ye bir 8 gb hafıza kartı olsun sana 8 gb.artı olarak n 82 nin çift hoparlörü var n 95 te yok.navigasyon n 82 de daha hızlı.artı ekran camı çizilirse çok kolay bir şekilde yenisini alıp değiştirebilirsin.n 95 te sadece ekran camı değişir mi bilmiyorum.ayrıca oyun oynamak özellikle n gage 2 oyunları n 82 de daha ergonomik. n 95 te ve kayar kapak zamanla laçkalaşabiliyor.diğer tüm özellikler birebir aynı.

king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
zaten n82 smile adsl satış noktalarında 599 ytl düşmüş ve n95 8gb da daha 800 -900 ytl arasında duruyoo .

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
n82 den ayıran çok büyük bir özelliği 8GB olması tabiki onun dışında öyle çok büyük bir fark yok aralarında hafıza kartını takarım 2GB yeter dersen n82 iyi bir telefon bence

XXPOXX

XXPOXX

Üye
n95 8gb tabikide gece fotoraf çekmiyeceksek n95 8gb

n82 ye alırsın 40 ytl ye bir 8 gb hafıza kartı olsun sana 8 gb.artı olarak n 82 nin çift hoparlörü var n 95 te yok.navigasyon n 82 de daha hızlı.artı ekran camı çizilirse çok kolay bir şekilde yenisini alıp değiştirebilirsin.n 95 te sadece ekran camı değişir mi bilmiyorum.ayrıca oyun oynamak özellikle n gage 2 oyunları n 82 de daha ergonomik. n 95 te ve kayar kapak zamanla laçkalaşabiliyor.diğer tüm özellikler birebie aynı.

n82 ye alırsın 40 ytl ye bir 8 gb hafıza kartı olsun sana 8 gb.artı olarak n 82 nin çift hoparlörü var n 95 te yok.navigasyon n 82 de daha hızlı.artı ekran camı çizilirse çok kolay bir şekilde yenisini alıp değiştirebilirsin.n 95 te sadece ekran camı değişir mi bilmiyorum.ayrıca oyun oynamak özellikle n gage 2 oyunları n 82 de daha ergonomik. n 95 te ve kayar kapak zamanla laçkalaşabiliyor.diğer tüm özellikler birebir aynı.
n95 de çift hoperlör var hemde n95 ses olarak daha iyi

tirtir

Üye
arkadaşlar ben n95 de kullandım n82 de kullanıyorum n 95 i sattım n 82 aldım nedenmi
1:n82 tek parça
2:geceleri resmi daha iyi cekiyor
3:flashı n82 nin daha iyi dijital foto flashı var
4:gps daha iyi
5.hafıza kartı alın 8cg destekli
bence n82 cok cok iyi herkese slmlar:
6:wlan n82 nin harika mesla n95 100 mt bulmadıgı kablosuz lanı n82 100 mt reden bulup baglanıyo n95 in wlanı 5 kuruş etmez ben n95 i sattım n 82 aldım
herkese tavsiye ederim n82 yi tek parça en azındad

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye

1.N95 8GB ÇİFT HOPARLÖR VAR
2.KAPAK CAM DEGISIYO
3.EKRAN N82 DEN BUYUK.
4.8GB HAFIZA
5.N82 SINIR HAFIZA 4 GB
6.GERİSİNİ KULLANANLAR BİLİR.:d:d

muzo2123

Üye
tabiki n82 bi kere fiyat arasında dağlar kadar fark var n82 çok daha ucuz ve bence tel için 8gb çok boş artı n82 de xenon flaş mükemmel ve 5 mp kamerasıda var n95ten daha kullanışlı şeklide çok daha hoş...artı n95in kayar kapak olması çok zayıf bir yanı bozulma aşınma ihtimali çok yüksek bence alacaklar n82 alsın...

pavilion

pavilion

Üye
bu birazda zevk meselesi, bende yaklaşık 1 senedir n95 8gb var çok memnunum ÇİFT ÇIKIŞ HOPARLÖRÜ DE VAR bilmeyen arkadaşlar yanlış bilgilendirmesin, söylendiği gibi n82 nin flaşı daha iyi ama tamamen kişisel görüşüm piyasadaki en karizmatik cihaz n95 8gb. bu arada kullandığım süre boyunca ne kayan kapak mekanizması bozuldu ne de kamera camı çizildi. böyle anketlere gerek olduğunuda pek sanmıyorum çünkü nokia nın her bütçeye göre kaliteli telefonları var, çeşitli sitelerde karşılaştırmalı özelliklerine bakabilirsiniz ya da mağazalarda gözünüzle görebilirsiniz. böylesi eminim daha sağlıklı olur. saygılar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt