slide kapak daha şekil gibi. diğer teknik detaylara adam akıllı biryer bulabilirsem deyineceğim çünkü senin N82 in ekran boyutuna nokianın yurtdışı sitesi 2,6 inch yazmış ve 16k yı da eksik etmemişler. yanlış yani güvenilir bir karşılaştırma yok bir başka sitedede BT yok Wi-fi yok yazmışlar.n95 de çift hoperlör var hemde n95 ses olarak daha iyin82 ye alırsın 40 ytl ye bir 8 gb hafıza kartı olsun sana 8 gb.artı olarak n 82 nin çift hoparlörü var n 95 te yok.navigasyon n 82 de daha hızlı.artı ekran camı çizilirse çok kolay bir şekilde yenisini alıp değiştirebilirsin.n 95 te sadece ekran camı değişir mi bilmiyorum.ayrıca oyun oynamak özellikle n gage 2 oyunları n 82 de daha ergonomik. n 95 te ve kayar kapak zamanla laçkalaşabiliyor.diğer tüm özellikler birebie aynı.
--------------- Ekleme ---------------
n82 ye alırsın 40 ytl ye bir 8 gb hafıza kartı olsun sana 8 gb.artı olarak n 82 nin çift hoparlörü var n 95 te yok.navigasyon n 82 de daha hızlı.artı ekran camı çizilirse çok kolay bir şekilde yenisini alıp değiştirebilirsin.n 95 te sadece ekran camı değişir mi bilmiyorum.ayrıca oyun oynamak özellikle n gage 2 oyunları n 82 de daha ergonomik. n 95 te ve kayar kapak zamanla laçkalaşabiliyor.diğer tüm özellikler birebir aynı.
1.N95 8GB ÇİFT HOPARLÖR VARn82 ye alırsın 40 ytl ye bir 8 gb hafıza kartı olsun sana 8 gb.artı olarak n 82 nin çift hoparlörü var n 95 te yok.navigasyon n 82 de daha hızlı.artı ekran camı çizilirse çok kolay bir şekilde yenisini alıp değiştirebilirsin.n 95 te sadece ekran camı değişir mi bilmiyorum.ayrıca oyun oynamak özellikle n gage 2 oyunları n 82 de daha ergonomik. n 95 te ve kayar kapak zamanla laçkalaşabiliyor.diğer tüm özellikler birebie aynı.
--------------- Ekleme ---------------
n82 ye alırsın 40 ytl ye bir 8 gb hafıza kartı olsun sana 8 gb.artı olarak n 82 nin çift hoparlörü var n 95 te yok.navigasyon n 82 de daha hızlı.artı ekran camı çizilirse çok kolay bir şekilde yenisini alıp değiştirebilirsin.n 95 te sadece ekran camı değişir mi bilmiyorum.ayrıca oyun oynamak özellikle n gage 2 oyunları n 82 de daha ergonomik. n 95 te ve kayar kapak zamanla laçkalaşabiliyor.diğer tüm özellikler birebir aynı.
d