Eywallah tabikide ;) 3 porsiyon yerim...Kim ısmarlıyor :) neyse ben kacar iyi geceler
GRafix Üye DiaBLoS™;1070025' Alıntı: Eywallah tabikide 3 porsiyon yerim...Kim ısmarlıyor neyse ben kacar iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Ohoo sen gelde iskender dediğin nedirki...Ama 3 Porsiyon yiyebileceğini sanmıyorum
DiaBLoS™;1070025' Alıntı: Eywallah tabikide 3 porsiyon yerim...Kim ısmarlıyor neyse ben kacar iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Ohoo sen gelde iskender dediğin nedirki...Ama 3 Porsiyon yiyebileceğini sanmıyorum
Praetor Emekli Yönetici dreamgirls' Alıntı: Bugün bayram erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri üzmeyelim bugün annemizi Bugün bayram çabuk olun çocuklar Annemiz bugün bizi bekler Bayramda hüzünlenir melekler Gönül alır bu güzel çiçekler Genişletmek için tıkla ... Manço'dan bir esinti geçmiş MaxiCep'in gecelerinden... DiaBLoS™;1070025' Alıntı: Eywallah tabikide 3 porsiyon yerim...Kim ısmarlıyor neyse ben kacar iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Diablos Bey, sizi görmek ne güzel... İyi geceler, tatlı rüyalar... xkadir61' Alıntı: herkese iyi geceler ben yattım. bayram namazı 07:41'de malum 7 de kalmak gerek Genişletmek için tıkla ... Allah kabul etsin İyi geceler...
dreamgirls' Alıntı: Bugün bayram erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri üzmeyelim bugün annemizi Bugün bayram çabuk olun çocuklar Annemiz bugün bizi bekler Bayramda hüzünlenir melekler Gönül alır bu güzel çiçekler Genişletmek için tıkla ... Manço'dan bir esinti geçmiş MaxiCep'in gecelerinden... DiaBLoS™;1070025' Alıntı: Eywallah tabikide 3 porsiyon yerim...Kim ısmarlıyor neyse ben kacar iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Diablos Bey, sizi görmek ne güzel... İyi geceler, tatlı rüyalar... xkadir61' Alıntı: herkese iyi geceler ben yattım. bayram namazı 07:41'de malum 7 de kalmak gerek Genişletmek için tıkla ... Allah kabul etsin İyi geceler...
GRafix Üye praetor' Alıntı: Sadece ikimiz varız sanırım... Genişletmek için tıkla ... ee praetor kardeş madem öyle; Nasılsın Moraller nasıl? Bu arada Bayramın Mübarek Olsun..
praetor' Alıntı: Sadece ikimiz varız sanırım... Genişletmek için tıkla ... ee praetor kardeş madem öyle; Nasılsın Moraller nasıl? Bu arada Bayramın Mübarek Olsun..
GRafix Üye praetor' Alıntı: Eh işte iyi sayılır... Sizin nasıl? Bu arada sizin de bayramınız kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... Al bendende okadar nasıl olsun sadece vaktin vermiş olduğu can sıkıntısı ....
praetor' Alıntı: Eh işte iyi sayılır... Sizin nasıl? Bu arada sizin de bayramınız kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... Al bendende okadar nasıl olsun sadece vaktin vermiş olduğu can sıkıntısı ....
jöly Üye size de iyi sabahlar grafix...hiç uykum yok napcam ben bilmiyorum...bu otelde de bağlantı arada kopuyor...
size de iyi sabahlar grafix...hiç uykum yok napcam ben bilmiyorum...bu otelde de bağlantı arada kopuyor...
GRafix Üye praetor' Alıntı: İyi geceler MaxiCep... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler praetor --------------- Ekleme --------------- jöly' Alıntı: size de iyi sabahlar grafix...hiç uykum yok napcam ben bilmiyorum...bu otelde de bağlantı arada kopuyor... Genişletmek için tıkla ... Bağlantı Koptu deyip uyumazsınız Dimi
praetor' Alıntı: İyi geceler MaxiCep... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler praetor --------------- Ekleme --------------- jöly' Alıntı: size de iyi sabahlar grafix...hiç uykum yok napcam ben bilmiyorum...bu otelde de bağlantı arada kopuyor... Genişletmek için tıkla ... Bağlantı Koptu deyip uyumazsınız Dimi
GRafix Üye jöly' Alıntı: yok buralardayım daha... Genişletmek için tıkla ... İyi sabahlar jöly , İyi sabahlar maxicep biraz dinlenmek lazım
jöly' Alıntı: yok buralardayım daha... Genişletmek için tıkla ... İyi sabahlar jöly , İyi sabahlar maxicep biraz dinlenmek lazım