nokia firmasına yardımımız aşırı derecede çokk dokundu ....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayazabi

ayazabi

Üye
    Konu Sahibi
nokia firmasına yardımımız aşırı derecede çokk dokundu ....
arkadaşlar sürekli çin malı telefon almayın diye konu açıyoruz ve herkes dikkate alıp çin malı almıyor.orjinal i tercih ediyor ve nokia ya satış alanında çok yardımımız dokunuyor farkındaysanız...

schumici

schumici

Üye
bu işin nokia ile alakası yok. biz nokia nın şunun bunun destekçisi değiliz kesinlikle. biz sağlığın ve doğrunun yanındayız. ben kimseye çin malı alma git nokia al demedim şahsen. çin malı alma da ne alırsan al

cool_eagle

Üye
bu işin nokia ile alakası yok. biz nokia nın şunun bunun destekçisi değiliz kesinlikle. biz sağlığın ve doğrunun yanındayız. ben kimseye çin malı alma git nokia al demedim şahsen. çin malı alma da ne alırsan al

evet biz kaliteden yanayız...

DOGUS59

Üye
ARKADAŞIM; NOKİA---SONY ERİCSSON--SAMSUNG---BENO SİMENS-LG--MOTOROLA-PHLİPS-SAGEM-GENERAL MOBİLE--- BUNLARDAN HANGİSİNİ ALIRSANIZ ALIN HEPSİ YASAL VE GARANTİLİDİRLER...KACAK MAL ALMAYIN ARKADAŞLAR....HEPSİNİN İMEİ Sİ ÇAKMA .....3 AY İÇİNDE KAPANIRLAR.DİKKATLİ OLUN LÜTFEN...
YASAL İŞ YAPAN GARANTİSİNİ VEREN SERVİS HİZMETİNİ VEREN,VERGİSİNİ VEREN,YASAL BELGELERİ OLAN ,SAR DEĞERİNİ GÖĞSÜNÜ GERE GERE AÇIKLAYABİLEN :oke::oke::oke:HER TÜRLÜ MARKANIN VE MALIN REKLAMININ YAPARIM VE ONLARIN İŞCİSİ OLURUM

nefreeet_10

Üye
ya arkadaşlar cep paket diye bi satıcı var ne kadar güvenilir biliyor musunuz

DOGUS59

Üye
Nerede adresini ver bir bakalım

C01aY

C01aY

Üye
Bir laf vardır bilirmisiniz iyi olan kazansın diye
Bu işi en iyi Nokia yapıyo ayrıca o çin malları Nokia değil dikkat edin bayağı bi radyasyon yayıyomuş

DOGUS59

Üye
KES-KOPYALA -YAPIŞTIR..........KARDEŞİM ADAM GİBİ KENDİ MARKANDA KENDİNE HAS ÖZELLİKLERLE TELEFON YAP...........KENDİNE GÜVENMEDİĞİN İÇİNDE BÜTÜN MALLARINIDA NOKİA MODELLERİNİ KES-KOPYALA-YAPIŞTIR.YAPIYORSUN.......
BAK DİĞERMARKALAR(SMNG-S.E.-LG) KENDİNE HAS TELEFO ÜRETİYORLAR...
BU ÇİN MALLARINA İYİ BAKIN....... DIŞI VE ANA MENÜ NOKİA----İÇ MENÜLER SAMSUNG---DİĞER KISIMLAR MOTOROLA.................KENDİNE HAS BİR KALİTE,GÜVENİRLİK,ÖZELLİK YOK.....ALMAYIN BU DANDİK MALLARI BATARYASI KOKAR,KULLANANIN BAŞI AĞRIR,BOZULUNCA ELDE KALIR,3 AY İÇİNDE OPERATÖRLER GÖRÜŞMEYE KAPATIR.....DİKKAT....DİKKAT:oke:

schumici

schumici

Üye
DOĞUS59 çok doğru konuşuyo lütfen bu uyarılarımızı dikkate alın:oke:

ayazabi

ayazabi

Üye
    Konu Sahibi
KES-KOPYALA -YAPIŞTIR..........KARDEŞİM ADAM GİBİ KENDİ MARKANDA KENDİNE HAS ÖZELLİKLERLE TELEFON YAP...........KENDİNE GÜVENMEDİĞİN İÇİNDE BÜTÜN MALLARINIDA NOKİA MODELLERİNİ KES-KOPYALA-YAPIŞTIR.YAPIYORSUN.......
BAK DİĞERMARKALAR(SMNG-S.E.-LG) KENDİNE HAS TELEFO ÜRETİYORLAR...
BU ÇİN MALLARINA İYİ BAKIN....... DIŞI VE ANA MENÜ NOKİA----İÇ MENÜLER SAMSUNG---DİĞER KISIMLAR MOTOROLA.................KENDİNE HAS BİR KALİTE,GÜVENİRLİK,ÖZELLİK YOK.....ALMAYIN BU DANDİK MALLARI BATARYASI KOKAR,KULLANANIN BAŞI AĞRIR,BOZULUNCA ELDE KALIR,3 AY İÇİNDE OPERATÖRLER GÖRÜŞMEYE KAPATIR.....DİKKAT....DİKKAT:oke:
çin malı nın öne çıkan özelliklerine bakıp alırsan büyük hayal kırıklılığı yaşarsın bunu ben biliyorum cevabında konuya ile ilgili değil ben sadece nokiaya başka boyutta yardmımız dokunuyor dedim
çin malı cep telefonunun kitabını biliyorum ne telefon olduğunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt