maxicep kafayı yedi:s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
maxicep kafayı yedi:s
maxicep kafayı yedi:ss
ilk profilime girdim
son Aktivitesi: Bugün 17:13
ama ben hala online'ım
sonra başka bir üyenin profiline girdim yine aynı şeyle karşılaştım kapalı gösteriyor ama online
anlamadım gitti:ss

a21a

a21a

Emekli Yönetici
çerrez süresi yarım saattir. çıksan bile yarım saat online görünürsün. tam olaraf off görünmen için.. çıkış butonuna basman gerekir.

son akitivite zamanı siteye en son tıkladığın zamandır...

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
çerrez süresi yarım saattir. çıksan bile yarım saat online görünürsün. tam olaraf off görünmen için.. çıkış butonuna basman gerekir.

son akitivite zamanı siteye en son tıkladığın zamandır...
tamamda sadece bende değil bazı üyelere baktığımdada oldu
ve ben o an bir konuya bakıyordum ama profilimde o konuya baktığımı gösmermedi.:allalla:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Profil sayfasında yazan son aktivite siteden çıkış yaptığınızı göstermez. Foruma, üye profiline, bloglara, albümlere mesaj yazmanız veya forumda konu açmanız bir aktivite sayılır ve bunun zamanı belirtilir orada.

Sağ üst köşedeki son ziyaretiniz kısmı ise sitede çevrim dışı olmadan önceki ziyaret saatini belirtir. ;)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Fatih'in bu konuyu açma zamanından bu yana ben de aynı problemi görmekteyim. Genelde siz de dahil bir çok üyemizin profil sayfalarına girer hangi konuda, ne yapıyor bakardım. Ancak dünden bu yana istisnasız herkes Fatih'in belirttiği gibi çevrimdışı görünüyor.

Bir üye MaxiCep'te nereye tıklarsa tıklasın profil sayfasında görünüyordu. Eğer üye uzun bir süre hareketsiz kalırsa genelde MaxiCep Anasayfası'nda olduğunu yazıyordu. Ancak ve ancak siteden çıkış yaptıysa veya görünmezse profil sayfasında son aktivitesi tarihi xx.yy.zzzz saat st:st olarak yazıyordu. Ancak dünden beri herkes çevrimdışı olduğu zamanki gibi görünüyor, hiç kimsede şu konuyu okuyor ya da yöneticiye mesaj yazıyor ya da konu açıyor vs... Gibi bir aktivite bildirimi yok.

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
aynen bende bunları anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyolar malesef:ss

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Herşeyi güzel Anlatmışda Bu Başlığı Fatihe Yakıştıramadım.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
Problemi bildirmen güzel. Maxiyi takip ettiğini ve ilgilendiğini gösterir. Fakat konu başlığı biraz abes kaçmış gibi değilmi :)

Problem yönetime bildirilmiştir. En kıssa zamanda root admin ilgilenecektir.

pesimist_style

pesimist_style

Üye
fatihsagohiphop™;1059105' Alıntı:
maxicep kafayı yedi:ss
ilk profilime girdim
son Aktivitesi: Bugün 17:13
ama ben hala online'ım
sonra başka bir üyenin profiline girdim yine aynı şeyle karşılaştım kapalı gösteriyor ama online
anlamadım gitti:ss

hehe çok basıt hilesi var bazı php kodlarla bunu hallediyosun zamanında benimde sitem vardı aama ben yapmamıstım

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar, sistem optimizasyonları sırasında, Kimler Online Listesini geçici olarak kapatmıstım ve sisteme olumlu katkısı olmustu ancak beraberinde, kişilerin şu anki aktifliklerini de gösterime kapatmıs oluyor.

Aslınad bu ekstra yük ve sistemi boş yere yoruyor ancak madem herkes ilgili o yüzden bu özelligi simdilik tekrar açıyorum, online kullanıcı listesinde başka bir düzenleme yaparak kısıtlama yapıp, sistemin rahat çalışmasını sağlayacağım

Yukarıda arkadaşların dedigi gibi, bazı amatör sitelerde yazılan hile diye adlandırılan php kodlarla alakası yok zaten. Web sunucusunda aynı anda gerçekleşen 1000 sorgudan bahsediyoruz yani teknik açıklaması bu.

Şimdi sorun olmaması gerek, ayrıca Başlık çok saçma olmuş söylemeliyim

İyi Forumlar

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt