Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim hiç kız arkadaşım olmadı
Sponsorlu Bağlantılar
elmyra
Üye
oda kalmamıs baksana rezil olduğu konuyu imzasına taşımıs
Fatih[Sag0]HiphoP
Üye
DiaBLoS™;1025160' Alıntı:
Al sana fatih Abuuuu ben olsam bu lafın altına kalamazdım
arkadasımın dediği gibi burda gurup filan yok burda sende öyle bir konu ac senide gırgıra alırlar yöneticide ascın onuda gırgıra alırlar tamam cocuk gayet edebli ahlaklı cekingen açmış konuyu fakat söyle düşün bir mobil sitesi ve ilk açtığı konu ben cekingenim kızlara yaklasamıyorum simdi ilk acılmış bir konu ve 200-300 mesajdan sizi tanıdıktan iyi niyetinizi anladıktan sonraki bir konu ikisinin arasında cok fark var elbetteki arasındaki farkı sizde anlayacaksınızdır
ortadaki yanlışı dile getirdim sadece.hem sırf mobil içerikli bi site değil.her türden paylaşım kategorileri var.insanların duygu ve düşünceleri yüzünden rencide edilmesini dogru bulmuyorum...
ortadaki yanlışı dile getirdim sadece.hem sırf mobil içerikli bi site değil.her türden paylaşım kategorileri var.insanların duygu ve düşünceleri yüzünden rencide edilmesini dogru bulmuyorum...