Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Uykum geldi. Biraz sonra uyurum. Herkese şimdiden iyi geceler....

xkadir61

xkadir61

Üye
herkese iyi geceler ben kaçtım.

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Kimse kalmadı mı bakıyım??

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ben burdayım... :pro:

kurt bey

kurt bey

Üye
sen avatarı değiştirmedinmi hala dumanist :ehe

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Hayır batu geldi batu gidecek... Beğenmeyen bakmaz :zzz: :ehe

kurt bey

kurt bey

Üye
tamam ya kızma :ehe Bari başka bi pozunu bırak ya :ehe

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Biz onu en doğal haliyle seviyoruz :ehe

Nazy

Nazy

Üye
batuymuş

omayra

Üye
Ben de varım.. Açıköğretimliler in bütünlemesi için iş sosyal soruları hazırlıyorum :( Sosyal güvenlik ünitelerinden başladım hazırlamaya.. Bööğğğ diyorum artık.

Not: Canım berbat şekilde sigara çekti!!!! Öfffff :( (içme sakın demenize gerek yok, içmeyecem tabii ki)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sitede kurtoğluna özel araştırıp bulduğum "tezkere hesaplama programını" paylaşacaktım ama uğraşmama rağmen içindeki reklamlardan arındıramadım :D

Bir dahaki sefere umarım... :)

Ben yatıyorum arkadaşlar... İyi geceler kalanlara...

Nazy

Nazy

Üye
Ben de varım.. Açıköğretimliler in bütünlemesi için iş sosyal soruları hazırlıyorum :( Sosyal güvenlik ünitelerinden başladım hazırlamaya.. Bööğğğ diyorum artık.

Not: Canım berbat şekilde sigara çekti!!!! Öfffff :( (içme sakın demenize gerek yok, içmeyecem tabii ki)
bence iç ablacım birkereden bişey olmaz

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici

Kolay gelsin... Çok zevkli olmalı :) Yani tahminen... Bu arada soru lazım mı :) Bizim iş hukuku final kağıdı duruyor da önümde :)

omayra

Üye
Kolay gelsin... Çok zevkli olmalı :) Yani tahminen... Bu arada soru lazım mı :) Bizim iş hukuku final kağıdı duruyor da önümde :)

gönder de test hazırlıyorum. test mi oluyorsunuz siz? Bizim zamanımızda yorum yaza yaza canımız çıkardı (vay bee yaşlandım mı ne :ehe)

Nazy

Nazy

Üye
Sitede kurtoğluna özel araştırıp bulduğum "tezkere hesaplama programını" paylaşacaktım ama uğraşmama rağmen içindeki reklamlardan arındıramadım :D

Bir dahaki sefere umarım... :)

Ben yatıyorum arkadaşlar... İyi geceler kalanlara...
bende var hesaplama programı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt