Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AB görüşmeleri için seni yollasaydık şuan Türkiye Dönem Başkanı bile olabilirdi
ALpeRenBuGRa
Üye
Uykum geldi. Biraz sonra uyurum. Herkese şimdiden iyi geceler....
xkadir61
Üye
herkese iyi geceler ben kaçtım.
_dumanist_
Üye
Kimse kalmadı mı bakıyım??
Yasminozz
Üye
ben burdayım...
kurt bey
Üye
sen avatarı değiştirmedinmi hala dumanist
_dumanist_
Üye
Hayır batu geldi batu gidecek... Beğenmeyen bakmaz
kurt bey
Üye
tamam ya kızma Bari başka bi pozunu bırak ya
_dumanist_
Üye
Biz onu en doğal haliyle seviyoruz
Nazy
Üye
batuymuş
omayra
Üye
Ben de varım.. Açıköğretimliler in bütünlemesi için iş sosyal soruları hazırlıyorum Sosyal güvenlik ünitelerinden başladım hazırlamaya.. Bööğğğ diyorum artık.
Not: Canım berbat şekilde sigara çekti!!!! Öfffff (içme sakın demenize gerek yok, içmeyecem tabii ki)
Praetor
Emekli Yönetici
Sitede kurtoğluna özel araştırıp bulduğum "tezkere hesaplama programını" paylaşacaktım ama uğraşmama rağmen içindeki reklamlardan arındıramadım
Bir dahaki sefere umarım...
Ben yatıyorum arkadaşlar... İyi geceler kalanlara...
Ben de varım.. Açıköğretimliler in bütünlemesi için iş sosyal soruları hazırlıyorum Sosyal güvenlik ünitelerinden başladım hazırlamaya.. Bööğğğ diyorum artık.
Not: Canım berbat şekilde sigara çekti!!!! Öfffff (içme sakın demenize gerek yok, içmeyecem tabii ki)