_dumanist_
Üye
Batuya laf yok!!!Harbi yaw o adam niye öyle oturmuşkiHemde otların arasında
![]()

Batuya laf yok!!!Harbi yaw o adam niye öyle oturmuşkiHemde otların arasında
![]()

aman efendim nalandan ya bi şikayetimiz yok ,maksat espri malzemesi olmasın hani kendini bilen var bilmeyen var o bakımdannalan dan şikayetiniz var sanırım....

batuya otlar batmasın diye söylüyor muratBatuya laf yok!!!![]()

batuya otlar batmasın diye söylüyor murat
bazıları sert olur çünki hem kene falanda var mazallah
gider....
herşey

aman efendim nalandan ya bi şikayetimiz yok ,maksat espri malzemesi olmasın hani kendini bilen var bilmeyen var o bakımdan![]()

Keneden ölmez o merak etme...batuya otlar batmasın diye söylüyor murat
bazıları sert olur çünki hem kene falanda var mazallah
gider....
herşey
Bir konserinde kızların üstüne hücum etmesiyle geberip gidecek garibim haberi yok

Keneden ölmez o merak etme...
Ancak hayranları onu öldürebilirBir konserinde kızların üstüne hücum etmesiyle geberip gidecek garibim haberi yok
![]()
![]()

eğer bi kız olsaydım bu pozu gördükden sonra bidaha asla bu adamı dinlemeye gitmezdim heraldeKeneden ölmez o merak etme...
Ancak hayranları onu öldürebilirBir konserinde kızların üstüne hücum etmesiyle geberip gidecek garibim haberi yok
![]()
![]()

ölmez amaKeneden ölmez o merak etme...
![]()
![]()

eğer bi kız olsaydım bu pozu gördükden sonra bidaha asla bu adamı dinlemeye gitmezdim heralde![]()

Murat bir kız olmadığın için anlayamıyorsun kızların düşüncelerini işte...![]()
Ayrıca avatarımdan soğuttunuz beni ya... Nedir batumla alıp veremediğiniz anlamadımki..![]()
İrem kıskanıyorlar mı dersin?![]()
![]()

anladınız siz onuuu
cansu boşwer onları yahuşuğlu çocuk

ne kıskanıcamMurat bir kız olmadığın için anlayamıyorsun kızların düşüncelerini işte...![]()
Ayrıca avatarımdan soğuttunuz beni ya... Nedir batumla alıp veremediğiniz anlamadımki..![]()
İrem kıskanıyorlar mı dersin?![]()
![]()