LCG Jukebox v2.17 [Winamp] [Mavi Ekran Hatası Giderildi]

Sponsorlu Bağlantılar

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica Ederim Güle Güle Kullanın... (:

fearlesschild85

Üye
tes ederız ellerınıze saglık

cirkinn

Üye
Konuya Göz Atanlar Ya Çok Memnun O Yüzden Mesaj Yazmıyor... Yada Çok Memnuniyetsiz Kalıp Mesaj Yazmak Yerine Bana Sövüyolar (: Hangisi ?

sövmediklerine eminim

--------------- Ekleme ---------------

sövüyorlarsada onların sorunu bence sövülecek bi durum yok

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür Ederim Kardeşim... (: Bu İlgisizlik Nedendir Anlamış Değilim... :S Sanırım Maxi Puan Yüzünden :D

skat

skat

Üye
ellerine sağlık Allah Razı Olsun n 82 de çalışıyor

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica Ederim Kardeşim... Güle Güle Kullan :)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Paylaşım için çok tşk ler

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica Ederim Güle Güle Kullanın... (:

ucar_14

Üye
bunun register kodunu da bi öğrensek daha güzel olacak kullanamıyorum.yinede eline sağlık

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşım Register Kod Üretici Rar Dosyasının İçerisinde... Registe Kodunu Üret Kullan...

gkmn11

gkmn11

Üye
kardeş daha programı kurmadım ama çok kullanışlı olduğu arkadaşların yorumlarından belli şimdi bende kurucam,ellerine sağlık dostum eyvallah

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica Ederim Kardeşim... Kullandıktan Sonra Sende Anlayacaksın Kullanışlı Olduğunu (: Güle Güle Kullan... (:

On7_li

On7_li

Üye
Arkadaşım teşekkürler, mavi ekran hatası yüzünden orjinal player a mahkum kalmıştım. Umarım aynı sorunu tekrar yaşamam.

serrori

Üye
dostum paylaşım icin cok saol fakat yuklerken kullnicinn dosyalarini okuma kullanicinin dosyalarina mudahale ve telefon aramalari yapmasina izin veriyormusunuz diyor bende bir suphe uyandırdı sakın bu bizden sağı solu aramasin :D

CrazyBK

Üye
Sertifika hatası nasıl giderilir.Paylaşım için sağol.

msyildiz

Üye
Selam ,
Teşşekürler böyle bir çalışma için.
Birkaç sorum olacaktı.
Bazı Virüs Programları Uyarı Verebilir Aldırmayın. Virüs Programını Kapatıp Öyle Seri Numaranızı Alabilirsiniz...
Yüklerken dediğiniz gibi uyarı aldım ve ****** açılmadı hatta truva atı bu sil dedi awast.
hadi onu yazmışsınız olabilir dedim.
Ama yüklemeye kaktığımda telefon yüklenecek programın kullanıcı bilgilerine ulaşacağını ve arama yapma vb. uygulamalara ulaşabileceğini belirti.
daha yeni böyle proğram yüklenebilir telefon kullanıyorum.
bu uyarı nedeni proğramın kırık olaması ve lisansız oluşumu.
kimsede bunla ilgili birşey yazmadığından heralde benim bilgisizliğimden cevaplarsanız sevinirim.

sametugba

sametugba

Üye
program gerçekten çok güzel ve değişik bir hava katıyor temaya :) ama ne olursa olsun nokia nın kendi media player ından vazgeçmem :) zevkler ve renkler tartışılmaz :) güzel paylaşım çok saol dostum ....

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşım Şahsen Kullanıyorum... Burada Yaptığım Paylaşımları Tarafımca Denedikten Sonra Sizlere Sunuyorum... Güvenmiyorsan İndirme... ;)

Güle Güle Kullanın (:

ucar_14

Üye
n 73 te çalıştı sağol kardeş emeğine saygı.başarılarının devamını bekliyoruz:oke:

Üst Alt