LCG Jukebox v2.17 [Winamp] [Mavi Ekran Hatası Giderildi]

Sponsorlu Bağlantılar

şahin15

Üye
kardeş bu ücretli mi

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Değil Kardeş...

emre3017

emre3017

Üye
Çok

D_aTeS

D_aTeS

Üye
off hemde türkçe süperr ******ide hallettimm

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güle Güle Kullanın... (:

isyankar07

isyankar07

Üye
sağol çok güzel eski sürümde mavi ekrandan bıkmıştım eline sağlık bir şey daha bunun simgesini değiştirebilirmiyiz bizim sitede biyerde görmüştüm sanki ama bulamıyorum...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Değiştirebilirsin... Tabiki Sitede Vardı Iconlar...

-UGUR-

Sağol kardaş

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica Ederim Güle Güle Kullanın... (:

mucox5

Üye
harbiden çok teşekkürler bende bunu arıyordum sürekli mavi ekran hatası veriyordu

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica Ederim Gönül Rahatlığı İle Kullanabilirsin Artık... (:

arda19999

Üye
sağolun bakalım mavi ekran gidecek mi

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bak Bakalım Gidecek Mi (:

kenan6767

Üye
valla harika bir program. emeğine sağlık.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica Ederim Güle Güle Kullanın... (:

speedy88

Üye
arkadaşlar ben bu programı 1,5 senedir kullanıyorum 10 numara program daha önce n70 de kullanıyodum şuan n80 aldım n80 de mavi ekran hatası çıkıyodu bunu yükledim heralde düzeldi ama bu seferde n80 de çok küçük görünüyo yazılar vs. n80 in ekran çözünürlüğü yüksek olduğundan mıdır bilmem.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Senin Derdinin Nedenini Biliyorum v1.14 müydü v1.16 mı ne O Sürümünde Yazı Boyutları Büyük Fakat Bu v1.17 Sürümünde Yazı Boyutu Diğer Sürümlerine Göre Küçük... Senin Telefonun Çözünürlüğünden Kaynaklanmıyor... Güle Güle Kullanın... (:

narkozcufree

Üye
Öncelikle teşekkür ederim program güzel ama ****** dosyası MS-DOS kipinde açılmıyor ve programı lisanslayamıyoruz...****** ile ilgili sorunu düzeltirsen seviniriz!...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi Denedim Gayet Düzgün... Tıklıyorum Otomatik Açıyor Ms-Dos Kipinde... Yok Ben İlla Açamıyorum Diyorsan Birde Şöyle Dene... K.ey' in Üzerine Sağ Tıkla > Özellikler > Uyumluluk > Uyumluluk Moduna Bir Tık Koy ve Açılan Bardan Windows 98 / Windows Me Seçeneğini Seç Uygula Tamam de... Bundan Sonra Aç Bakalım Açılacak mı ?

data4use

Üye
eyvallah usta ellerine sağlık zaten süper bir program bir de pro olunca kimse tutamaz

Üst Alt