• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Seoul Hiremco HD Turbo (süper cihaz,süper fiyat)

Sponsorlu Bağlantılar

H SİZER

Üye
Yüzde doksanı yalan ve palavra ben alt modelini kullanıyorum özellikleri denildiği gibi doğru değil bizimgibi bilmeğen insanları kandırıyorlar hd veya fulhd lisans olaylarını araştırınca bu sahtekarlar tarafından ne kadar kandırıldığımı anladım en önemlisi bu cihazlarda aşırı ısınma problemi var kanal değişiminde sürekli donuyor paranıza yazık etmeyin iyice araştırın ben o kazığı yedim.
 


OğuzcanAbi

Üye
%100 yerli:hmmm
 

oneplayerone

Üye
Ben de hiremco titanx hd max'i aldım x3 turbodan tek farkı arkadaki giriş çıkışları azaltılmış, aslında sadece gerçekten kullanılacak olanlar kalmış, diğer özellikleri bire bir aynı.
HD perfonmansı gayet güzel ve kart paylaşımı da sorunsuz çalışıyor.
Cihazı dan aldım gerçekten en uygun fiyat orada, almadan çok araştırdım eminim herkese tavsiye ederim.
 

mehmet_demir

Üye
arkadaşlar anlamadıgınız birşeye atıp tutmayın çok ayıp bilmiyorsananız anlamıyorsanız almayın boş yere boş yorum yapmayın bende hiremco x3 turbo hd var çok güzel bir cihaz ayrıca kimse kimseyi kandıramaz aklınla fikrinle hareket et yardansana akıl fikir vermiş iyi kullan
arkadaşlar kusura bakmayın ben böle boş yere gereksiz yorumyapman kişilere heri zekalı diyorum
 


Üst Alt