Cep Telefonunu Wireless Modem Olarak Kullan Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

efebayar

Üye
saaoolllll

--------------- Ekleme ---------------

 


inneci

inneci

Üye
güzel paylaşım
 

onur_0190

Üye
Arkadaşım şimdi ben ave turkey die giriorum ama çok yavas bıde telden mı baglanıo yqsa baska bısey mı
?

--------------- Ekleme ---------------

Sa. Arkadaşlar ben bi soru sorcakdım. Şimdi ben ovi suite ile pcmden inertenete giriyorum ama avea turkey olarak secince.Ve bızım yukarda bır komsu var onun ınternet sınırsız ben telefondan o baglantıya gırırum ama bılgısayrım yıne avea dan alıo ben komsumdakı nete telefonum sayesınde pcme baglaya bılrımym çok acil arkadaşkar
 

fireeee

Üye
her ne kadar ben kullanamasamda güzel paylasım:)..bende samsung star var onu wireless modem olarak kullanmak için bir program veya çözüm önerisi varmı..??
 

hercaio6

Üye
eline saglikkk
 
İskenDer™

İskenDer™

Üye
:bye2:Teşekkürler
 
r@sim

r@sim

Üye
teşekürler
 
AlpReis

AlpReis

Üye
Bu prgram manyak bişi yahu
 

estomb

Üye
hocam paylaşım için teşekkürler.. bi sorum olucak yardımcı olabilirseniz?
nokia'nın 6111 için böyle bi imkanı var mı??
 

pis_katil

Üye
Ya Arkadaşlar Bu Zaten N97 nin Vermiş Olduğıı Bi Avantaj Ama Nedense Deneme Süresi Yani Orjinalinde Var Bu Pro Ama Ücretli Anlayamadım Ayrıca Bluetooth Olan Bir Cep Telefonunuda Modem Olarak Kullana Biliyorsun Usb Dende Oyle Ne Gereği Varki Bunlara Şimdi Laptoplardarın Hepsindede Bluetooth Var Neticesinde :D

çok eski bir mesaj ama yine etkilenenler olabilir diye doğrusunu anlatayım. bluetooth bağlantı wireless'e göre daha yavaştır ve çekim alanı daha dardır. ayrıca artık birçok notebook'ta yavaş yavaş bluetooth kaldırmaya başladılar. giderek tüm cihazlar wireless olacak.
 
-efşan

-efşan

Üye
teşekkürler arkadaşım
 

yolcu_bir

Üye
cok guzel program yapanada paylasnada elıne saglık
 
emrh061

emrh061

Üye
abi herşey iyi güzelde. 5800 kullanıyorum. denemek için oviden indirmiştim bu programı lazımda oldu bi kaç kez fakat ovide ki sınırlı özelliklere sahipti. burdaki linkten indiriyorum lisanslamadan telefona atıyorum sertifika hatası veriyor. sonra programa telefonumun lisansını yüklüyorum tekrar atıyorum yine sertifika hatası veriyo yorumlara baktım ama kimsenin boyle bir şikayeti yok bu konuda bir fikri olan varmı acaba
 

kmnlı

Üye
kardesm kurban olim sunu bnde calstr,sertfka hatsi veriyo.bnde tablet pc var nete gremym aldm alali.valla kafayi bozacm.3g modemlqde tablet cihazmla uymlu dgl chaz okumyo modmlri gozunu sevem bi yardmci olun.
 

hknc

Üye
baslangıcta gereksiz oldugunu dusunmustum cunku kablosuyla bağlıyordum pc ye.suan aynı anda 2 laptop bagladım.verı hızını olcemıyorum bulundugum bolgede 3g cekmıyor edge ıle baglı herhangıbır sorun yok program ıcın tesekkurler.
 

haramaco

Üye
arkadaşlar alın size hem türkçe hem hem de sertifikalı joikuspot (adresi kopyalayıp arama çubuğuna yapıştırın) (yalnız üyede olun gerisi çok basit)
ışte adres/http://ww3.guduwap.com/forum/showthread.php?t=73813
 

yankee1903

Üye
c6-01 oluyormu ya yardım
 

murat23351

Üye
interneti paylaştır dediğinde turkcell mms ve turkcell internet diye 2 seçenek çıkıyor turkcell internete girip kablosuz yayın olarak arkadaş pc sinden 5800 a bağlanıp internete girdi.
bunu kulladığım kablosuz modemimi gösterme gibi durum var mı yani access point olarak modemimden 5800 a bağlandığım kablosuz ağımı 5800dan da başka bir isimle yayın yapma olayı var mı ??? samsung wm tlf böyle bir özellik vardı 5800 lardada var mı ki ???
 
barlasmlh

barlasmlh

Üye
teşekkürler
 
ali.oren

ali.oren

Üye
tesekkurler
 


Üst Alt