WP8'de PowerPoint Gösterisi Yapma İmkanı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
WP8'de PowerPoint Gösterisi Yapma İmkanı!


Bilindiği gibi WP8'de sınırlı düzenleme izinleri nedeniyle OneNote dışında herhangi bir ofis dokümanına resim eklenemiyor, ayrıca powerpoint gösterisi yapmak da mümkün olmuyor. (Geçenlerde forumdan birileri bu konuyu sormuştu sanırım)

Ancak mağazadaki adlı uygulama sayesinde artık powerpoint slayt gösterisi hazırlamak mümkün. Bu küçük uygulama fotoğraflarınızdan istediklerinizi seçip powerpoint slayt gösterisine dönüştürmenizi sağlıyor. Oluşturduğunuz gösterileri gerektiğinde çeşitli yerlerde paylaşmak üzere Ofise yada SkyDrive'a kaydedebiliyorsunuz.

Uygulama aynı zamanda gösterinin çok yer kaplamaması adına resimleri küçültme imkanı verdiği gibi, gösteriye başlık, yazı, açıklama ekleme ve slaytın otomatik ilerlemesi imkanını da veriyor. Dilerseniz eklediğiniz bu özellikleri daha sonra powerpoint uygulamasında düzenleyebiliyorsunuz.

Uygulama esasında albüm paylaşmak için hazırlanmış olsa da, aynı zamanda çabukça slayt gösterisi hazırlamaya da yarıyor.

Tam sürümü ücretli (5 TL) olan programın deneme sürümünde slayt gösterisine yalnızca 5 adet resim ekleyebiliyorsunuz.

Kolay gelsin ;)

 


ardacumhur

ardacumhur

Üye
Haber için teşkkürler abicim haberi gördüm dedim bunu ben üstlerime bırakayım haberi rezil etmeyeyim.İyi ki de yapmamışım abi eline sağlık :)
 
serinaga

serinaga

Üye
Teşekkürler paylaşım için, bir deneyelim bakalım. Hoşumuza giderse satın alırız ...
 
komando04

komando04

Üye
haber için teşekkürler abi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt