HazırKart'lının TL’si Bitmez geri gelsin turkcell style kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
HazırKart'lının TL’si Bitmez geri gelsin turkcell style kampanyası
Ay içerisinde 20 TL'lik konuşun, mesajlaşın, internette dolaşın, her yöne konuşup, mesajlaşıp, internette kullanabileceğiniz ay sonuna kadar geçerli 20 TL kazanın!
GERI GELSIN yazın 2222'ye gönderin. ​​ ​​​

Ne Kadar Öderim?
Hediye TL için ek ücret ödemezsiniz.
Daha Fazla Bilgi
​Kampanya 1 Aralık 2012 itibari ile geçerlidir.
Bireysel Hazır Kart'lı BizBize, Süper, KonuşKazan, Genç ve GençPlus Tarifeli aboneler, kayıt olarak kampanyaya katılabilir.
Takvim ayı içerisinde yurt içinde konuşma, mesajlaşma ve internet için abone tarifesinin standart kullanım ücretinden kullanım yapıldığında hediye TL kazanılmaktadır.
Takvim ayı içerisinde KDV ve ÖİV dahil 20 TL kullanım yapıldığında hediye 20 TL kazanılmaktadır, ardından 10 TL daha kullanım yapılırsa 10 TL daha hediye kazanılmaktadır.
Kampanya katılımında ve paket alımlarında kullanılan TL'ler, kampanyadan kazanılan TL'ler, yurt dışına doğru yapılan arama ve mesajlaşma, tarifenin standart kullanımı olarak sayılmamaktadır. 118'li numaralar, kısa numaralar, yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralara doğru yapılan arama ve mesajlaşma ücretleri, yararlanmakta olunan tarifedeki ücretlendirmeden farklı olduğu için standart kullanım olarak sayılmamaktadır.
Hediye TL'ler yurt içinde, her yöne konuşmak, mesajlaşmak ve internet için kullanılabilmektedir. Hediye TL'lerin kullanımı: Konuşma için abonenin kendi tarifesinden, SMS için 40 kuruş, MMS için 90 kuruş, internet için ise 50 kuruş/1 MB'tır. Hediye TL'ler kazanıldığı takvim ayında kullanılmaktadır; bir sonraki aya devretmemektedir.
Bu kampanyaya katılan müşterilerimiz, abonelikleri süresince bilgilerinin işlenmesine izin vermiş sayılacaklardır. Aboneler bilgi işleme iznini Turkcell Çağrı Merkezi'ni arayarak iptal edebileceklerdir.​
Kampanyanın ticari amaçlı olarak kullanılmaması gerekmektedir. Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir. Turkcell, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Sık Sorulan Sorular
Kimler yararlanabilir?
Bireysel Hazır Kart'lı BizBize, Süper, KonuşKazan, Genç ve GençPlus Tarifesi'ndeki aboneler kampanyaya katılabilir.
Temmuz, Ağustos, Eylül 2012 aylarında ardışık herhangi bir 30 günde konuşma, mesajlaşma ve internet için abonenin tarifesinin standart kullanım ücretinden KDV ve ÖİV dahil 25 TL ve üzerinde kullanım yapmamış Bireysel Hazır Kart'lı BizBize, Süper, KonuşKazan, Genç ve GençPlus Tarifesi'ndeki aboneler kampanyadan yararlanabilir. Bireysel Hazır Kart'lı BizBize, Süper, KonuşKazan, Genç ve GençPlus Tarifesi'ndeki diğer aboneler GERI GELSIN yazıp kayıt olarak kampanyaya katılabilir. ​
Nasıl Hediye TL kazanabilirim?
​Takvim ayı içerisinde yurt içinde konuşma, mesajlaşma ve internet için tarifenizin standart kullanım ücretinden kullanım yaptığınızda hediye TL kazanabilirsiniz. (Kampanya katılımında ve paket alımlarında kullanılan TL'ler, kampanyadan kazanılan TL'ler, yurt dışına doğru yapılan arama ve mesajlaşma tarifenin standart kullanımı olarak sayılmamaktadır. 118'li numaralar, kısa numaralar, yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralara doğru yapılan arama ve mesajlaşma ücretleri yararlanmakta olunan tarifedeki ücretlendirmeden farklı olduğu için standart kullanım olarak sayılmamaktadır )

Ne kadar hediye TL kazanabilirim?
Takvim ayı içerisinde yurt içinde konuşma, mesajlaşma ve internet için tarifenizin standart kullanım ücretinden kullanım yaptığınızda hediye TL kazanabilirsiniz.
Takvim ayı içerisinde KDV ve ÖİV dahil 20 TL kullanım yaptığınızda 20 TL hediye, ardından aynı takvim ayı içerisinde ücretli 10 TL daha kullanım yaptığınızda 10 TL daha hediye, ardından aynı takvim ayında ücretli 20 TL daha kullanım yaptığınızda 20 TL daha hediye, ardından aynı takvim ayında ücretli 10 TL kullanım yaptığınızda 10 TL daha hediye TL kazanabilirsiniz. Takvim ayı içerisindeki hediye 60 TL ile sınırlıdır.
Hediye TL'lerimi nasıl kullanabilirim?
Hediye TL'ler sadece yurt içinde tüm operatör yönlerine görüşmelerde, mesajlaşmalarda ve internet kullanımında geçerlidir. Hediye TL, web mesaj ve Akıllı mesajda dahil değildir.
Hediye TL'lerin kullanımı konuşma için tarifeniz üzerinden, kısa mesaj 40 kuruş, MMS 90 kuruş, internet 50 kuruş/1 MB olarak ücretlendirilir.
TL'ler kazanıldığı takvim ayı içerisinde kullanılmaktadır, kullanım süresi o ay sonudur, bir sonraki aya devretmez. Hediye TL'lerin tamamı kullanıldıktan sonra ya da hediye TL kullanım süresi bittikten sonra mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz. Hediye TL'ler, kampanyalara katılımlarda ve paket alımlarında, yurt dışına doğru yapılan arama ve mesajlaşmada, ayrıca 118'li numaralar, kısa numaralar, yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralara doğru yapılan aramalarda ve mesajlarda kullanılamamaktadır.
Hediye TL'ler, dakikalar, smsler, internet üçüncü şahıslara transfer edilemez.
Hediye TL'lerimi kazandığımda bana bilgi verilecek mi?
Hediye TL'nizi kullanabileceğinizde sms ile size bilgi verilecektir.

Kalan hediye TL'lerimi nasıl öğrenebilirim?
Hediye 20 TL'den kalan bakiyenizi ve hangi tarihe kadar kullanabileceğinizi *123*515# tuşlayarak ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz.
Hediye 10 TL'den kalan bakiyenizi ve hangi tarihe kadar kullanabileceğinizi *123*528# tuşlayarak ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz. ​
Kullanmadığım TL'lerim bir sonraki aya devreder mi?
Hayır.​
Hediye TL'lerimi bitirdiğimde veya kullanım süresi dolduğunda bana bilgi verilecek mi?
Hediye TL'leriniz bittiğinde ve kullanım süresi dolduğunda, cep telefonunuza bilgi SMS'i gönderilir.​ ​
Bu kampanyayı, diğer kampanyalar ile beraber kullandığımda öncelik nasıl olur?
Hediye TL'lerin kullanımı, ücretli haftalık Ses Paketleri ve Nar Kampanyaları, ücretli aylık Ses Paketleri ve Nar Kampanyaları, ücretli aylık SMS Paketleri ve kampanyaları, ücretli MMS Paketi ve kampanyaları, aylık ücretli kotalı İnternet Paketleri ve Kampanyalarından önceliklidir.​ Hediye TL, tarifelerin standart ücretine göre önceliklidir.​ ​
Kampanyayı nasıl sonlandırabilirim?
​Kampanyayı iptal etmek için, IPTAL GERI GELSIN yazıp 2222'ye mesaj göndermeniz gerekmektedir.​ ​
Görüşme içerisinde hediye TL'lerim biterse nasıl ücretlendirilirim?
​Bir arama sırasında hediye TL bakiyeniz biterse; eğer başka bir kampanyaya ait TL'niz bulunuyorsa, önce o kampanyaya ait bakiyenizi, daha sonra hesabınızda bakiye varsa bu bakiyeyi tarifeniz üzerinden kullanabilirsiniz.​ ​
Tarife ve kampanyalarla ilgili detaylı bilgileri nereden öğrenebilirim?
​0 532 7572222'yi ücretsiz arayarak mevcut tarife ve kampanyalarınızla ilgili bilgi alabilir, dilerseniz yeni tarife ve kampanyalarımıza abone olabilirsiniz.​ ​
31 Ocak 2013 tarihine kadar geçerlidir
kaynak=
 


mehmet4413

Üye
Turkcell'i kınıyorum bence paketten kullanımda sayılmalıydı o zaman daha çok dikkat çekerdi diye düşünüyorum :oke:
 
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
haklısın
 
osnakli

osnakli

Üye
20lirayı hiç normal kullanmıyoruz ki ya paket alıyoruz ya da paket:)
 
plusnettr

plusnettr

Üye
Konuşkazan da yararlanabilir diyor da nasıl olacak acaba zaten ertesi gün konuştuğumuz kadarı bedava.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

yeumyang
Cevap
5
Görüntüleme
364
phasan
yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
339
yeumyang
yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
404
yeumyang


Üst Alt