Yeni GSM operatörümüz BİMcell

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni GSM operatörümüz BİMcell
Ünlü markaların en çok tercih edilen ürünlerini kendi markası altında üreterek tüketiciye daha ucuzdan satan BİM, bir süredir kendi operatörüyle hizmet vereceğinin sinyallerini veriyordu ancak bu söylentilerin espriden ibaret olduğu düşünülüyordu.
Ucuz ve kaliteli satış politikasıyla yakaladığı başarıyı GSM sektöründe de sürdürmek isteyen BİM, bugün basına yaptığı duyuruyla BİMcell’i resmen ilan etti. İlk etapta AVEA altyapısını kullanacak olan BİMcell, mevcut GSM operatörlerinin kafa karıştırıcı kampanyalarına alternatif olarak geliyor. Gelecekte kendi altyapısıyla hizmet vermeyi hedefleyen BİMcell, tahmin edeceğiniz üzere ucuz hizmet politikasıyla tüketiciyi cezp edecek.

Şuan sadece ön ödemeli hatlarla karşımıza çıkan BİMcell’in telefon numaraları 551 kod numarasıyla başlıyor. 39 liralık ilk ödemeyle satışa sunulan BİMcell hatları, heryöne 6 saniyesi 1 kuruşa konuşturacak. Yani alışık olduğumuz tanımlarla, heryöne dakikası 10 kuruş gibi gayet uygun, mevcut operatörlerin tarifelerinden dört kat daha ucuza telefon görüşmesi yapabilmeniz mümkün hale getiriliyor.

Ayrıntılar için anasayfamızdaki konuyu ziyaret ediniz. Yeni GSM operatörümüz BİMcell
 
  • Beğen
Tepkiler: bozkurt266


handlerci

Üye
inanmıyorum hala
 
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Söylendiği gibi ise hem fiyatı makul hem daha adil
Diğer operatör 5dk 50 kuruş diyor 30 saniye konuşsanda alıyor 50 kuruşu 5 dk konuşsanda
 

sacits

Üye
Teknoloji baş döndürücü arkadaşlar.Hele bu site tek başına bir dünya.:hmmm
 
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ozan'a sesimizi duyuralım bizde MaxiCell istiyoruz :dance:

:islik
 
Symbianize

Symbianize

Üye
BİMden beklenir adamlar inanıp başarmış bizede almak düşer
 
gölgee_65

gölgee_65

Üye
Adamlar önce Avea alt yapısıyla gidecek bakacaklar abone sayısı iyiye gidiyor o zaman Türkiye'ye 4. operatörü getirecekler ve bence bu da ciddi bir rekabet ortamı getirecek piyasaya o zaman şimdiden hayırlı olsun :)
 
  • Beğen
Tepkiler: frk uzn ve EroL
DarylDixon

DarylDixon

Üye
Sitelerinde ayrıntıya yer vermemişler bu hattı nasıl alacaz.Yaş sınırlaması varmı?
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
şimdiden 3000 magaza iletişim merkezi olarak hazır olduguna göre bu iş fena tutar kendimden örnek vereyim tcell kontörümü hep bim den alırım zaten markete gidiyorum kontör için birde tim e mi gideyim birde böyle ucuzluk olursa süper olur
 
PROTON1

PROTON1

Üye
Ama çok fazla fiyat farkı beklememek gerekli.Sonuçta var olan bir gsm firmasının alt yapısını kullanacak ne kadar ucuz olabilirki.Hele birde AVEA is çok sorun yaşanır
 
spy ghost

spy ghost

Üye
ya biz niye seviniyoruzki alt yapı olarak Avea kullanılacak ;)
 
CasuS_87

CasuS_87

Üye
İyi Bir operatör olursa ilerde rekabet büyük olur haliyle .. :)
Ne diyelim Hayırlısı olsun .. :)
 
gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaşlar bu Bimcell ne zaman 4. operatör olarak hizmete geçiyor bilgisi olan var mı? kesin bir tarih verilmiş mi böyle bir duyum var mı?
 

gentleman_ths

Üye
​Ben Düşünüyorum ya meraktan... Avea lıyım genede numara taşımam gerekiyormu
 
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4. Operatör olmayı planlıyorlar ancak bunun ne zaman olacağı henüz belli değil. Yeteri kadar ilgi görürse önümüzdeki senelerde bu gerçekleşebilir.

BİMcell tarifelerinden yararlanmak için Avea'lı olsanız dahi numaranızı taşımanız gerekiyor.
 

gentleman_ths

Üye
Teşşekürler.. Tek Bi Tarifesi var internet paketi avea ile aynı fiyat... ilk etapta maliyetine yapsa hatta bimcell ile bimcell konuşmak ücretsiz olsa müşteri çekmek için Aycell ilk zamanlar öyle yapmıştı
 
gölgee_65

gölgee_65

Üye
soruyorum bunu avea alt yapısını kullanırken nasıl 4 operatör olur

Adamlar önce Avea alt yapısıyla hizmete geçti ve baktı gereken ilgiyi gördü kendi alt yapısını kurup Avea'dan yolları ayırıp hizmete devam edecek. Şimdilik sanal operatör ama ileride 4. operatör olarak hizmete geçecekleri sinyalleri verildi.
Böyle birşey duymuştum: Almanya'da da sanal bir operatör kendi alt yapısını kuruyor ve şu an zamanında alt yapısı olduğu operatörden daha fazla aboneye sahip :D
 


Üst Alt