e250 de telefon imei nosu sıfırlandı cözebilen varmı_?

Sponsorlu Bağlantılar

talha_yarkan

Üye
    Konu Sahibi
e250 de telefon imei nosu sıfırlandı cözebilen varmı_?
arkadaşlar e250 de imei no su sıfrlandı ne yapmalıyım
 


matalic

Üye
arkadaslar samsung e250 telefonuma format attım ama simdi sebekesi yok ayrıca imei nosuda 00000000.. diye yazıyor lütfen yardım edin allah rızası için
 

a1i

Üye
çok üzldüm öğrenirsem hallederim
 

tolgacan4545

Üye
aynı sorun bndede war ama herkes telefoncuya qit dio:(
 

sevece_n

Üye
bence de telefoncuya hallettirirsin.onlar için çocuk oyuncağı gibi bişeydir.sıkma canını en fazla 5 ytlni alırlar:)
 
kanaryamustafa

kanaryamustafa

Üye
aynı sorun benim kardeşim cebindede var e 250 de format attık sınrlı srvis diyor ve seri no sıfırlandı sen garanti yerine gittk bu sıfırlanma olayı garanti dışıymış tam 108 tl istediler ya telefon zaten satsan 50 yaptırsak 200 mü olacak:coold:
 

savaş ay

Üye
kardeş sprunu çözmeyi bulan varsa msj atsın 5438092113 lütfen
 

megasus

Üye
hiç uğraşma telefoncuya götür onlar eprom atarlar düzelir bu kadar
 
Cihandar

Cihandar

Üye
ne sorunlu bir teleonmuş bu kardeşim...hergün yeni sorunlar duyuyorum...
 

bayrav

Üye
IMEİ DEGİŞTİREREK ÇÖZÜLÜYOR SORUN :D TEŞEKKÜR ETMEYİ ONUTMAYIN !!
İlk olarak verdiğim dosyaları indirelim. Programları kurmaya gerek yok direk rar dan çıkartıp kullanabilirsiniz. Tabi önce Pc de Samsung Pc Studio programı kurulu olması lazım driverler için. Onu heryerden bulabilirsiniz mesela Telpa.com.tr den indirebilirsiniz.




Bu da Flashı:


Samsung pc studio programını pcmize kuruyoruz daha sonra optiflash programını açıyoruz. Options/Settings/Generic kısmından resimdeki gibi kutucukları seçiyoruz.



Flash and verify kısmına gelip Browse yazan yerden flash dosyamızı seciyoruz.

Telefonumuzu usb kablosuyla pc ye kapalı olarak bağlıyoruz daha sonra (*) tuşuna basılı tutarak cihazımızın açma tuşuna basıyoruz 2-3 saniye sonra pc den aygıt bağlama sesini duyacaksınız o zaman bırakabilirsiniz. sonra Optiflash programında COM port kısmından telefonun bağlandığı COM portu seçiyoruz ve tamam diyoruz. ( Telefonun bağlandığı com portu öğrenmek için aygıt yöneticisinden Bağlantı noktaları kısmına bakabilirsiniz.)
Daha sonra Flash butonuna basıp gelen penceredeki kutucuğa YES yazıp OK butonuna basıyoruz. Flashın yüklenmesi yaklaşık 10 dakika kadar sürecektir.

Evet Flashı yükledik fakat imei numaramız sıfırlandı *#06# yapınca imei numaramızı 00000000000000/0 00 olarak görüyoruz. Bunu düzeltmek için Telefonumuzu Simkart takılı bir şekilde açıyoruz ve Pc ye bağlıyoruz tabiki şebeke çekmeyecektir ve sınırlı servis yazacaktır. İkinci verdiğim Dosyadaki New Version yazan programı çalıştırıyoruz.

Sonra Set Writing Settings yazan butona tıklıyoruz açılan pencerede model kısmından modeli seçiyoruz seçtikten sonra Set PortNum yazan butona tıklıyoruz açılan pencerede Thread 1 yazan yerden Com portumuzu seçiyoruz APPLY ve OK diyoruz.

Daha sonra ChangeIMEI No. Yazan yere tıklıyoruz (Herhangi bir uyarı alırsanız programı kapatıp tekrar açın ve yukarda yazan işlemleri tekrar yapın) açılan pencereye 14 haneli imei numarasını yazıyoruz (/den sonra olan rakamı yazmıyoruz zaten yazamıyoruz.) ve OK diyoruz.

Ve Go All butonuna tıklıyoruz. Karşımıza bir pencere gelecektir burada Generated yazan yerdeki rakamları kopyalıyoruz daha sonra Samsung_WinIMEI_erator programını çalıştırıyoruz kopyaladığımız rakamları Generated yazan kısma yapıştırıp Generate diyoruz. Password yazan yerde çıkan rakamları Programda Input Password yazan yere yapıştırıp OK diyoruz.

Programın işlem yapması bittikten sonra telofunu Pc den sökebiliriz cihaz donmuş olabilir pilini çıkartıp tekrar takın ve cihazı açın büyük ihtimal imei niz değişmiş olacaktır. Bu işlemleri Başka modellerde de deneyebilirsiniz belki işe yarar ben denemediğim için bilmiyorum. Herkese hayırlı işler bol kazançlar
 
oflu001

oflu001

Üye
BEN BECEREMEDİM BU İŞİ YAPABİLEN VARMI LÜTFEN YARDIM TLF CU BENDEN DE 40 TL İSTEDİ
BAYRAV A TEŞEKKÜRLER EMEĞİNDEN DOLAYI ANLAMADIĞIM optiflash PROGRAMINI AÇIIYORUZ DENİLİYOR O BİR RAR DOSYASI ZATEN KURMDIK KURULUYORMU Kİ YARDIM EDERSEN TEŞEKKÜRLER.
 

alioyur03

Üye
nokia da işe yarar mı acaba ??? bi denicem ..
 
arafus

arafus

Üye
eywallah
 

lee_88

Üye
bu bütün telefonlar için geçerli mi?
 
arafus

arafus

Üye
ben tlfoncuya goturdum 10 kagıda eproom yuklettim tekrar. eywallah
 

grafikerxxx

Üye
bluetooth ile yapılabilir mi usb kablo yok
 

aysmen59

Üye
bi denicem bakalım çok teşekkür ederim sağolun eyw...
 
mahsen505

mahsen505

Üye
tşk bi sorun var galiba nev versiyon çalışmıyor açmıyor hata veriyor yardım edebilirmisin us
ta
 
abandonware

abandonware

Üye
walla bi fikyim yok ama Allah kimseye göstermesin ve imei nosu ençok e 250d sıfırlanıyo böyle çok konu gördüm ):
 
mahsen505

mahsen505

Üye
tşk.........
 


Üst Alt