JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sponsorlu Bağlantılar
Yani sorun senin cihazda değil, Firefoxta :hmmm
Aksine başka tarayıcı kullanamıyorum, seviyorum :firefox:
Salı - 20:24
Ne demek kardeşim bir yardımım olduysa memnun oldum.ben hep burdayım.ama artık okula gitme vakti geldi:d görüşmek üzere.
Salı - 19:35
Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim . Değerlendiricem bunları ama yan sanayi düşünmüyorum orijinal alabilirim. Son çare olarak...
Salı - 19:35
Aynen çünkü hergün 7-8 defa batarya söküp takmaktan bıktım buraya yazarken bile kaşla göz arasında kilitlendi :D Bu arada yardımın için...
Salı - 19:34
Ne yazıkki tekrar kilitlendi artık yapabileceğimiz hiç birşey kalmadı diye düşünüyorum. Çıldırmak üzereyim en iyisi en yakın zamanda...
Ve becerdim kafamda sorular kaldı hiç bişey olmadı bir süre bekledik yaklaşık 40 saniye kadar sonra tarih vs sordu bikaç ayar sordu...
Hadi elinize kuvvet o zaman:D
Virüsten oldugunu sanmıyorum çünkü format atınca düzelir genellikle.Teknik bir sorunu olabilir.
sanırım beceremicem yardım çağırdım beraber yapıcaz:D şu sorunu bir düzeltsem güncellemede sorun değilse acaba virüsmü var çünkü durduk...
Hard format atamıyorum neden acaba ? yıldız 3 yes ve kapama tuşuna aynı anda basıyorum bekliyorum 10-20 saniye kadar pin kodu bölümü...
hard format atmayı denedin mi?