Son aktivite

Sponsorlu Bağlantılar

• DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Avcı George - (Hunter George) başlıklı konuya cevap yazdı.
    capon ümite söyle kessin biletini yollasın bunu
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Gereksiz Mesajlar başlıklı konuya cevap yazdı.
    la bize bayadır yağmur yağmadı lee. göye gittim geldim 2 ay oldu neredeyse su deposu boş kaldı panpa.
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61, DMLKT hisse konusundaki 0sıfırcı adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Katılım endeksine uygun olup ... olan birkaç şirket varmış PP 0 faiz 0 sıkıntı 0 kâr payı Yüzde yüz helal imiş Hele içlerinde bir...
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , DMLKT hisse başlıklı konuya cevap yazdı.
    nasıl yanı 5 milyonluk evi sana taksitle 5 e mı veriyor? boşver panpa haramda huzur arayana,huzur haram olur hele benim gibi bir...
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Ankara ili ilk izlenimlerim başlıklı konuya cevap yazdı.
    yedin kurtalığı da
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Pcie 4.0 Nvme SSD Önerileriniz? (Sonuçlandı) başlıklı konuya cevap yazdı.
    burdayım mübarek tam koltukta oturuyorum. demek ki altına değilde ram e filan yatırsak daha çok kazandırırmış
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Müjde Kızılkan - "AL BENİ" ÇIKTI başlıklı konuya cevap yazdı.
    kadın sesi haram. normalde def uygun onunda çalgısız olanı neydi la onun adı yanında şiy oluyorda metal ses yapıyor ondan olmayacak ona...
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61, Müjde Kızılkan - "AL BENİ" ÇIKTI konusundaki 0sıfırcı adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisini verdi.
    @DarkredBlue61 dinlemeyin izlemeyin Sonra yanarsıııınnn Sende güzele bakmak sevaptır diyenlerdenmiydin? Öte tarafta gözüne 🔥...
  • DarkredBlue61
    DarkredBlue61 , Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın forumunda Vantilatörler Kaç Watt Çeker başlıklı bir konu başlattı.
    2 Farklı Markayı Denedim Bazısında 1.ve 2.Kademeler Arasında Ciddi Farklar Olsada Maksimum Tüketimde de Farklar Var Maalesef. İçlerini...
  • DiaBLoS
    Maxide bombayı kime attınız, kumandanım telefon geldi:pro2:

Üst Alt