Aksiyon Symbian için gayriresmi GTA III (RE3) portu

Sponsorlu Bağlantılar

SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Notxr, 0sıfırcı ve MAERKEK

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Half life 1 videosu var mı? Link verir misin?
Mesaj birleştirildi:

Ufacik ekrandan nasıl zevk alıyorsunuz şu oyunları oynarken hiç anlamıyorum. Zamanında dungeon hunter 2 oynayayım dedim n8 de yazılar o kadar ufaktı ki iyice yakınlaştırmadan okunmuyordu yazılar. Zaten Symbian emusunun da geliştirilmesi durdu. Hiç şaşırmadım.

• Beğen
  • Düşünceli
Tepkiler: Notxr ve MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Mesaj birleştirildi:

Ufacik ekrandan nasıl zevk alıyorsunuz şu oyunları oynarken hiç anlamıyorum. Zamanında dungeon hunter 2 oynayayım dedim n8 de yazılar o kadar ufaktı ki iyice yakınlaştırmadan okunmuyordu yazılar. Zaten Symbian emusunun da geliştirilmesi durdu. Hiç şaşırmadım.
Benim gözler baktıkça alışıyor.

• Beğen
Tepkiler: Notxr ve 0sıfırcı
SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj birleştirildi:

Half-Life baya popüler oldu instada durun umarım buradan YouTube linki veriliyordur. çok yormamak için geliştirciden shorts atacağım;

HL1

OpenRCT2

Bu tarz portlar genelde imkansızı başarmak (en azından öyle görünen) amacıyla yapılıyor.

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Half life i telefon tuşları ile oynamak imkansız. Klavye ve fare bağlaman lazım ki bilgisayarında oynamak varken ya da androitte PS2 emusunda daha kaliteli grafiklerle oynamak varken neden kasicam Symbian da oynamak için. Daha önce de dediğim gibi madem bu tür şeylere yeteneği var eski Gameloft oyunlarını port etsinler daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Half-Life baya popüler oldu instada durun umarım buradan YouTube linki veriliyordur. çok yormamak için geliştirciden shorts atacağım;

HL1

OpenRCT2

Bu tarz portlar genelde imkansızı başarmak (en azından öyle görünen) amacıyla yapılıyor.
N95'de tv'ye bağlanıyormuş ya . @KomiserMemoli_12 göremeyinnce ne anlayacaksın diyorsun ya çözümünü bulmuş

• Beğen
Tepkiler: Notxr
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
N95'de tv'ye bağlanıyormuş ya . @KomiserMemoli_12 göremeyinnce ne anlayacaksın diyorsun ya çözümünü bulmuş
Eski Nokia telefonlarda TV kablosu vardı ama videoda gördüğüm kadarı ile kablosuz bağlamış telefonu TV ye. Telefonu kontrolcü gibi kullanıyorsun. Hadi bu eleman böyle yapıyor. Diğer telefon modellerinde bu özellik yoktu ki. Kablo ile bağlaman gerekiyor. Bende eskiden kablo ile baglayıp telefon ekranını yansıtırdım TV ye. Uğraşmak istersen bul Nokia nın TV çıkış kablosunu bağla telefonunu TV ye oyna oyunu.

• Beğen
Notxr

Notxr

Üye
Symbiana Quake III portlamışlar.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Düzeltme : Port yeni değilmiş

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK, SymPsion ve 0sıfırcı
SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Symbiana Quake III portlamışlar.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Quake III eski port :-) ve tek değil 2008-2010 arası olsa gerek Hinka isimli bir geliştirici Quake I, II ve III'ü symbian'a taşımıştı.

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve Notxr
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bunu telefonda nasıl oynican çok merak ediyorum gerçekten. Hadi diğerlerini anlarım da quake 3 u nasil oynican telefon tuşları ile. Sağa sola dönene kadar botlar elli kere seni öldürür.

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve Notxr
SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Bunu telefonda nasıl oynican çok merak ediyorum gerçekten. Hadi diğerlerini anlarım da quake 3 u nasil oynican telefon tuşları ile. Sağa sola dönene kadar botlar elli kere seni öldürür.
Parmağı küçük insanlar vardır belki 😄 Birde FPS kafası ile değil de gizli saklı yerlerde yönünü değiştire değiştire oynar 😊

• Beğen
Tepkiler: Notxr, 0sıfırcı ve MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Parmağı küçük insanlar vardır belki 😄 Birde FPS kafası ile değil de gizli saklı yerlerde yönünü değiştire değiştire oynar 😊
Oyanacak adam her türlü oynar diyorum

• Beğen
Tepkiler: Notxr, SymPsion ve 0sıfırcı

Üst Alt