Asphalt 8: Airborne v1.0.1

Sponsorlu Bağlantılar

Chorjchak

Chorjchak

Üye
:tşk:

hasan58

hasan58

Üye
Birşey soracam ben burdan apk yı indirdim başka siteden de datayı indirdim apk kurdum obb a attım açtım oyunu geri kapandı önceki mesajları okudum internet gerekiyor sanırım neden internet lazım zaten data dosyası mevcut kapanmaması lazım oyunu açıyorum apkmania.com diyor daire geliyor kapanıyor sebebi nedir illa internet mi gerekli

vodk@

Üye
bugün oyunun multiplayer bölümüne giremedim halbuki dün gece saat 3e kadar oynamıştım... benmle aynı soruna sahip olan var mı? sorun benim korsan olarak oynamam mı yoksa gameloft la alakalı bi sorun mu ?

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Teşekkürler

lazo009

lazo009

Üye
:gul: teşekürler emeğine, ellerine sağlık

kutok

Üye
Türkcell maxiplus5 çalışırmı

uguro

uguro

Üye
Arkadaşlar Apk Dosyasını Yükledim ancak Rardan çıkan 'com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM' isimli klasörü 'sdcard/Android/Obb/' içine atarken hata alıyorum ve içine atamıyorum (Telefon hafızasında)

Dolayısı ile oyun açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim :maxicep:...

ZüpperMariO

ZüpperMariO

Üye
Oyunu Yüklemden Önce Eski Oyun Verilerini Silin.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
S4 kullanıyorsun sanırım. Hata alman normal onun için ilk olarak dosyayı farklı bir klasöre at daha sonra telefon üzerinden doğru yere kopyala. @uguro

uguro

uguro

Üye
Evet S4 kullanıyorum cevabın için teşekkürler şimdi denicem sonucu yazarım :thumbup:Kardeş Allah Razı Olsun Çok Teşekkürler :D Oyundan kendimi alamadım biraz geç cevap yazdım ama sonunda yükleyebildim :tşk::biggrin::maxicep::smdance:

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
bu s4 deki sorunu umarım diğer çıkacak yeni modellerinde yapmazlar telefondan obb kopyalamak uğraştırır adamı

vsamanci

vsamanci

Üye
ilk sürümü silip bunumu yuklucez yoksa başka bi şekilde guncellenmiy ormu ?

doublebangg

doublebangg

Üye
Cok tesekkurler :)

ZüpperMariO

ZüpperMariO

Üye
Teşekkürler ancak kalıntıları nereden bulup silebilirim biraz yardımcı olabilirmisiniz lütfen ...:ah
Oyunu Telefondan Kaldır Obb Dosyalarını SdCard/Android/Obbden Sil Oyunu Obb Dosyası Bu com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM Sonra Oyunu Kur.

cenatorius

cenatorius

Üye
Oyundan atma sorununa saatlerce çözüm ararken sabah oldu ama sonunda buldum.Oyuna girdiniz oyundan attı.Android>Data klasörüne giriyoruz.Oyuna ait klasörün adını aynen kopyalıyoruz sonra Android>Obb klasörüne girip yeni bir klasör açıyoruz.Kopyaladığımız klasörün adını yeni klasörün adı olarak yapıştırıyoruz.Sonra Android>Obb dosyasındaki oyunun Obb dosyasını yeni açtığımız klasöre taşıyoruz.Sorunumuz çözüşmüş oluyor.İyi eğlenceler.

5800emrexm

Üye
teşekkürler

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
eline saglik

isayhan

isayhan

Üye
s4 için olur mu

marist