Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Hasan

Üye
bu fıkrayı biliyodum evet zekiyim:ehe

Joker.

Joker.

Üye
3 adam oturmuş eşlerine aldıkları hediyelerden bahsediyorlarmış .Birincisi
demiş ki, - 'Karıma öyle bir hediye aldım ki, 6 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor.' Diğer ikisi anlamamışlar. -Ne aldın?' diye sormuşlar. -'Beyaz bir Porsche aldım. Çok mutlu oldu.' diye cevap vermiş. İkinci adam demişki, -'Bende geçen doğum gününde karıma 4 saniyede ...0'dan 100'e çıkan
bişey almıştım.' Hemen anlamışlar tabi ki: - 'Heey, yoksa Ferrari mi aldın?' Adam gülümsemiş: -"Evet, kıpkırmızı bir Ferrari aldım. Gerçekten de ona çok yakıştı.'demiş. Bu sefer üçüncü adama sormuşlar: -'Peki sen ne aldın karına?' Adam demiş ki: -Ben öyle bişey aldım ki; sadece 2saniyede 0'dan 100'e çıkıyor.' Adam lar şaşırmışlar: - 'Atıyorsun!' demişer, 'Öyle bir araba olmaz ki!' Adam cevap vermiş: -'Araba aldığımı kim söyledi? Ben sadece baskül aldım!"

• Kahkaha
Tepkiler: PALA. ve 0sıfırcı
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Arkadaşlar Bana Telefonun Işığının Sönmemesi İçin Bi Öneriniz Var Mı Ne Yapabilirim

Hasan

Üye
metine hoşgeldin dedim sen fıkra istiyor musunuz dedın ben de fıkra ver dedim

Joker.

Joker.

Üye
Arkadaşlar Bana Telefonun Işığının Sönmemesi İçin Bi Öneriniz Var Mı Ne Yapabilirim

Menü/Ayarlar/Telefon/Ekran/Işık zaman aşımı/ sonra en yüksek olanı yap hiç kapanmaması diyorsan bilmiyorum

Hasan

Üye
benim saniye ayarı 300

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
saniye ayarını fulle :)

Onu Yaptım Max 60 Snye. Telefondan Maps İndirdim Onu Telefondan Çıkarmaya Çalışıyorum Işık Sönünce Tuş Kitlenince Winrardan Atıyor Şimdi Pcdeyim Kablo, Kart Okuyucu Hiç Bi Şey Yok Yanımda Offf

Joker.

Joker.

Üye
Temel'in babasının cenazesine gelen bir aile dostu "nasıl oldu" diye sorar.
Temel : 30. kattan düştü.
Adam : çok feci ölmüş.
Temel : yok, manavın tentesine çarpıp tekrar yükseldi.
Adam : daha şiddetli çakıldı o zaman.
Temel : hayır, kasabın tentesine çarpıp ordan karşı binanın çatısına fırladı. Adam : demek çatıya çarpıp öldü.
Temel : yok, çatıdan yuvarlanıp elektrik tellerine gitti.
Adam : çarpıldı mı ?
Temel : yok canım teller yaylandı, babamı 200 metre yukarı fırlattı.
bunları duyan adam dayanamaz ve temel'e bagırır ulan nasıl öldü bu
adam ? Temel : baktık durmuyo vurduk

Hasan

Üye

Onu Yaptım Max 60 Snye. Telefondan Maps İndirdim Onu Telefondan Çıkarmaya Çalışıyorum Işık Sönünce Tuş Kitlenince Winrardan Atıyor Şimdi Pcdeyim Kablo, Kart Okuyucu Hiç Bi Şey Yok Yanımda Offf

Aynısı ben de de oluyo çok gıcık bişey

SHS

SHS

Üye
bi uygulama vardı ama adını unuttum, uyg. arka planda çalışırken otomatik sönmüyordu ışık

Hasan

Üye
bu fıkrayı da biliyodum

Joker.

Joker.

Üye

Ayarlar/Telefon/Telefon yönetimi/Oto tuş kilidi/ordaki ayarı yok yap kilitlnmez hiç helarde

anılbaran

anılbaran

Üye
oguz bendeki uygulama sanırsam senin aradıgın ekleyim bi dene belki çalışır :)

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Selamın Aleyküm hayırlı geceler... :)

Joker.

Joker.

Üye
3 astronotun uzaya gönderilmelerine karar verilir. Bunlardan biri Alman,
biri İngiliz biri de Temel. Uzay görevinin süresi ayları bulacağından her
birinin en önemli ihtiyaçlarını sorulur. Alman: Bol bira ister. İngiliz: Bana bol bol viski. En son Temel'e sorarlar. Temel: "Bana da bol bol sigara." der. Astronotların istekleri yerine getirilir ve kendilerine görev boyunca
sıkıntısını çekmeyecekleri kadar talep ettikleri her ne ise uzay mekiğine
yüklenir, fırlatma yapılır ve görev başlar. Aylarca süren görev sonunda dünyaya geri dönerler. Tabi aileler merakla
bekliyor. Önce Alman iniyor, zaten iri yarı olduğu halde kocaman da bira
göbeği yapmış. Sonra İngiliz iniyor, hala zil zurna sarhoş. En sonunda uzay mekiğinden Temel'in inmesine sıra geliyor. Temel kapıda
görünür görünmez fırlıyor ağzında sigarayla: "Allahını seven bana ateş versin!!!"

• Kahkaha
Tepkiler: PALA.

Üst Alt