Zune bir guncelleme daha gosterdi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Zune bir guncelleme daha gosterdi??
Abiler bugun resim senk etmek icin telefonumu bagladim, baktim telefonun ustunde unlem (!) isareti var...
tikladim baktim bir guncelleme daha gosterdi halbuki daha 2 gun once guncellemistim??

Screenshot :

ecel54

Üye
daha önce 2 tane güncelleme yapmadıysan normal

mamix74

Üye
zaten hic bir farki yok

genpoker

Üye
Vay arkadaş guncelleme bi bana gelmedi heralde bu nasil bir iş..

Konu Sahibi
Fark yoksa niye yayinliyor bunlar?? Bende hicbir fark goremedim yaziklar olsun yaw

papakudioflu

Emekli Yönetici
8860 surumde hatalarrin giderilmedigine dair geri bildirimler geldigi için 8862 numarali surum yayinlandi. Farki kullanimda gorursunuz ancak. Batarya performansi ve live tile kararliliklari sorunu giderildi.

Konu Sahibi
8860 surumde hatalarrin giderilmedigine dair geri bildirimler geldigi için 8862 numarali surum yayinlandi. Farki kullanimda gorursunuz ancak. Batarya performansi ve live tile kararliliklari sorunu giderildi.

Hmm ben farkli bisey goremedim abi bataryada ayni ama hayirlisi bakalm

Türk milleti hiç bir zaman ön yargıdan vazgeçmeyecek

ben bugun telefonumu pc bagladim wp7.8 guncellemek icin fakat hicbir guncelleme gostermedi.. Cihazim polonya plus hatti uzerinden kontrantli.. Acaba bu durumdan dolayimi guncelleme gelmemiş ? Bilgilendirirseniz sevinirim tşkler şimdiden...

papakudioflu

Emekli Yönetici
operator cihazlarina yayinlanmamiş sanirim. Bana da gelmedi guncelleme.

ne zaman yayinlanir bir bilginiz varmi ?

papakudioflu

Emekli Yönetici
bilmiyorum şu anda konuyla ilgili bir araştirma yapiyorum sonuca ulaşirsam bu konudan bilgilendiririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...