Türk-X
Üye
-
Konu Sahibi
-
Türkiyede satilsa harika patlama yapar.
Türkiyede satilsa harika patlama yapar.
Alp patlamadan ziyade ortalık fazlasıyla karışıma maruz kalacak.Bu senenin modası 2 gb ram, 1.5 ghz, dahili hafıza 32 veya daha üstü,yüksek çözünürlük ve diğerleri.Kendimce bunların üzerine çıkacak telefon tutulur demeyi isterdim ki sanmıyorum bu özellikler ile her marka bir telefon çıkarıp meyvesini yiyecekdir.Fazlalığı ise bir sonraki seneye saklıyacakdır. Özetle markalardan ziyade işletim sistemleri kafa kurcalayan olacak özelliklere ilaveten.
isim nokiadan tasarım appledan.
marka yok bişi yok kim satın alacak bunu? yani özellikler iyi olsa bile çoğu kişi özelliklerden ziyade markasına bakıyor, markanın ona verdiği güvene göre seçimini yapıyor, örneğin nokia..
Üzücü olan şey fiyatı yakın tutup özelikleri artırmaları değil hem fiyatı hem de özelliği arttırmaları. İleride 3000tlden giriş yapılacak denilince aaa iyi fiyatı çok iyi diyeceğiz sanırım.Tasarım konusunda fazlasıyla katılıyorum.Mahkemelik olması muhtemel gibi görünüyor.Şayet Htc'nin Lumia'yı kopya etmesine rağmen hala satışlara devam ediyor olmasıda bir garip.
Alp tamamıyla katılıyorum.Genel an itibariyle giriş yapacağı fiyat satış rakamlarını ya bir anda katlıyacak yada elinde kalacak.
Artık 2 bin Tl civarı ve üzerinde telefonlar görmeye fazlasıyla alışacağız.Bu saatden sonra bu rakamlar yadırganmıyacak normal karşılanacak.En azından bu telefonun 1.300'lerden girmesi lazım ki kar elde edebilsin.Lg bu yolla biraz rakamları yukarıya çekti.
marka yok bişi yok kim satın alacak bunu? yani özellikler iyi olsa bile çoğu kişi özelliklerden ziyade markasına bakıyor, markanın ona verdiği güvene göre seçimini yapıyor, örneğin nokia..
Üzücü olan şey fiyatı yakın tutup özelikleri artırmaları değil hem fiyatı hem de özelliği arttırmaları. İleride 3000tlden giriş yapılacak denilince aaa iyi fiyatı çok iyi diyeceğiz sanırım.
- - - Eklendi - - -
Katılıyorum bahsettiğim nokta bu kısım.Başlangıç yanıyla Lg'den esinleneceği kanaatindeyim veya Sony Xperia S gibi düşünebiliriz ve sonrasında gelmesi muhtemel olan Xperia Z .ZTE öncelikle işini garantiye alacağından eminim.Tüketimi görmeli en azından.Fiyatı yakın tutması şu an için yararlı olmıyacakdır.Talep olarak alıcıları veya uygun bir pazar ortamı yaratmalı ki devamında rekabete girmek adına bir garantisi olsun.Bu zamana kadar fazla bir girişimi olmadı akımıda göz önüne alırsak belirttiğim fiyat şu an için uygun olanı.Gelişim ve fiyat miktarı bir sonraki serilerde muhtemelen olacakdır.Bu durum bahsettiğin gibi yadırganmıyacaktır.Teknoloji geliştikce rakamlara tesiri fazlasıyla yansıyor.Artık sadece sonumuz hayır olsun demekle yetineceğiz galiba.
Zte buraz buraya uğramalı. Çinde tutulma sebebi de zateb ucuz ve çok daha önce aynı teknolojiyi çıkarması. Eğer türkiyede olsa düşük fiyatlar ile tozu dumana katar. Bir süre sonra eminim ki diğer Teknoloji firmaları da ürünlerin fiyatını düşürmek zorunda kalacaklardır. Umarım sonumuz hayırlı olur da tekelci zihniyet oluşmaz mobil dünyada.
Üzücü olan şey fiyatı yakın tutup özelikleri artırmaları değil hem fiyatı hem de özelliği arttırmaları. İleride 3000tlden giriş yapılacak denilince aaa iyi fiyatı çok iyi diyeceğiz sanırım.
- - - Eklendi - - -
Katılıyorum bahsettiğim nokta bu kısım.Başlangıç yanıyla Lg'den esinleneceği kanaatindeyim veya Sony Xperia S gibi düşünebiliriz ve sonrasında gelmesi muhtemel olan Xperia Z .ZTE öncelikle işini garantiye alacağından eminim.Tüketimi görmeli en azından.Fiyatı yakın tutması şu an için yararlı olmıyacakdır.Talep olarak alıcıları veya uygun bir pazar ortamı yaratmalı ki devamında rekabete girmek adına bir garantisi olsun.Bu zamana kadar fazla bir girişimi olmadı akımıda göz önüne alırsak belirttiğim fiyat şu an için uygun olanı.Gelişim ve fiyat miktarı bir sonraki serilerde muhtemelen olacakdır.Bu durum bahsettiğin gibi yadırganmıyacaktır.Teknoloji geliştikce rakamlara tesiri fazlasıyla yansıyor.Artık sadece sonumuz hayır olsun demekle yetineceğiz galiba.
apple hala nasıl dava açmadı bu tasarıma hayret doğrusu... şaşırdım
Yakında ipini çeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?