papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Bence çok büyük ihtiyaç değil. Hele de Qsd 801'le birlikte.Ram 2GB olsa tadından yenmezmiş, haber için teşekkürler dostum
Bu batarya konusunda verdigim orneklerle oldukca tartismistik lumialar bu konuda cok cimri kaldi demekki istenildiginde 5inc bir cihaza bu kapasitede bir batarya sigdirilabiliyormus konu icin tesekkurler 5inc ve hafiza karti benim aradigim ilk iki ozellik insallah daha iyi gelismeler olacak
Windows Phone platformunun yeni üreticilerinden bilgiler gelmeye devam ediyor.
Bugün paylaştığımızhaberimizde Microsoft tarafından Windows Phone platformu için alınan yeni kararlar ve belirlenen yeni stratejilerin meyvelerini vermeye başladığını belirtmiştik. Az önce Windows Phone platformuna tekrar geri dönen ZTE’nin ilk Windows Phone 8.1 akıllı telefongörsellerin sızmasıyla bir kez daha Microsoft’un Windows Phone platformuna üreticileri çekmek için aldığı kararların ne kadar başarılı olduğu ortaya çıkmış oldu.
Çin’in en büyük cep telefonu üreticilerinden biri olan ZTE Windows Phone 8.1 akıllı telefonunu kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanırken ZTE Nubia W5′in basın görselleri Sızdırıldı. Sızdırılan ZTE Nubia W5 Windows Phone 8.1′in teknik özellikleri ise ciddi anlamda göz dolduruyor.
ZTE Nubia W5 Teknik Özellikleri:
Teknik Özellikler arasında özellikle batarya kapasitesi dikkatinizi çekmiştir. Gerçekten bu bilgi doğruysa ZTE görselde de gayet ince olduğu görülen bu telefonda bu büyüklükte bir batarya kullanabiliyorsa diğer firmaların da kullanmaması için bir sebep kalmıyor. ZTE Nubia W5′in Windows Phone 8.1 yüklü olarak çok yakında tanıtılması bekleniyor.
Çok haklısın,örneğin benim L920 hiçte öyle küçük ve ince bir cihaz değil,hatta gereğinden büyük ve kalın bir cihaz.bu ebattaki bir cihaza daha güçlü bir batarya sığabilirdi.Bu batarya konusunda verdigim orneklerle oldukca tartismistik lumialar bu konuda cok cimri kaldi demekki istenildiginde 5inc bir cihaza bu kapasitede bir batarya sigdirilabiliyormus konu icin tesekkurler 5inc ve hafiza karti benim aradigim ilk iki ozellik insallah daha iyi gelismeler olacak
Wmpoweruser bir tweet attı içinde fake kelimesi geçiyor gerçek değil mi bu cihaz acaba
Linki de ateşleyeyim;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Haklısın abi, bakalım belki sızıntıya gerek olmadan ileride resmi tanıtım falan olacak mı.Evet fake olduğu belirtiliyor.
Ekran görüntüsü 1520'den alınmış.
Ancak ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyelim biz yine de.
Samsung'dan daha kaliteli emin ol. Ben başta huwei gibi çakma sandım ama değil. Resmen lastik gibiBu zte nasıl bir telefon kaliteli mi
Hava kompresörüyle gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?