ZTE Axon Mini NBA Edition resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
ZTE Axon Mini NBA Edition resmi olarak duyuruldu
Ülkemize de gelecek olan serilerden birisi olan axon serisine yeni bir üye daha eklendi fiyatı da oldukça uygun :eller:


ZTE, özellikleri ile dikkat çeken Axon Mini modelini NBA temalı olarak pazara sunuyor….


Çin’in en büyük akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan ZTE, son dönemde yeni bazı modeller sunarken, Axon çatısı altında pazarda yerini alan akıllı telefonlar oldukça ilgi görmüştü.



Firmanın bu yeni Axon modelleri arasında yer alan cihazlarından bir tanesi de ZTE Axon Mini olurken, cihaz Force Touch özelliği ile geliyor. Bu özellik Macbook ve Apple Watch adındaki Apple’ın cihazlarında yer alırken, kısa süre önce Apple tarafından duyurulan iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’da da 3D Touch özelliğine sahip.

Oppo’nun kısa süre önce sunduğu Oppo R7 Plus FC Barcelona Edition modeline benzer olarak spor odaklı bir versiyon da ZTE’den gelirken, NBA’de sponsor olarak yer alan firma NBA temalı yeni ZTE Axon Mini NBA Edition modelini duyurdu.

ZTE Axon Mini NBA Edition, 7 versiyon olarak geliyor. Bu yeni akıllı telefon L.A. Lakers, Houston Rockets, Cleveland Cavaliers, Chicago Bulls, New York Knicks, ve NBA Champion Golden State Warriors takımlarının logosu ile 6 versiyon gelirken, son versiyon ise NBA logosu ile sunuluyor.

ZTE Axon Mini NBA Edition yakında 277$ civarında fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

5.2″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD ekrana sahip olan akıllı telefon 1.5Ghz saat hızında sekiz çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alıyor. 3GB sistem belleğine sahip olan cihaz ayrıca 16GB dahili veri kapasitesi ile sunulmakta.

13MP arka kamera ile gelen ZTE Axon Mini NBA Edition akıllı telefon Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Batarya ise 2.800mAh olarak gelmekte.

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari/zte-axon-mini-nba-edition-resmi-olarak-duyuruldu-h206639.html
 


Üst Alt