ZOPO, MWC 2016’da Speed 8 amiral gemisini resmi olarak duyuracak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
ZOPO, MWC 2016’da Speed 8 amiral gemisini resmi olarak duyuracak
Mobil Dünya Kongresi’nde duyuru yapacak firmalardan bir tanesi de ZOPO olacak…



Akıllı telefon pazarı açısından oldukça hareketli anların yaşanacağı Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016, bu ay sonuna doğru İspanya, Barcelona’da gerçekleştirilecek. Özellikle Samsung’un Galaxy S7 akıllı telefonu ve LG’nin G5 amiral gemisi beklenirken, başka firmalardan da yeni modeller gelecek.



Çinli firmaların da yine bu etkinlikte de yeni modeller sunması beklenirken, ZOPO da bu firmalardan bir tanesi oluyor ve gelen bilgilere göre firma yeni amiral gemisi ZOPO Speed 8 MWC 2016’da resmi olarak duyuracak

Firma, Twitter üzerinden bir Tweet paylaştı ve firma Speed 8 adındaki akıllı telefonunu duyuracağını ve tanıtımın da Jorge Lorenzo tarafından yapılacağını belirtti. Jorge Lorenzo bilindiği üzere motosiklet yarışçısı olup, 2010, 2012 ve 2015’de MotoGP Dünya Şampiyonu oldu.

ZOPO, 24 Şubat tarihinde bir etkinlik düzenleyecek ve bu etkinlik ayrıca yerel saat ile 10:30’da gerçekleştirilecek.

Henüz ZOPO Speed 8 akıllı telefonun teknik özellikleri hakkında pek fazla bilgi bulunmazken, cihazın yonga setinin MediaTek’in 10 çekirdekli işlemci içeren Helio X20 olacağı kaydediliyor. Ayrıca sistem belleğinin de 4GB olacağı ve ekran çözünürlüğünün de 2560×1440 piksel Quad HD olacağı ifade edilmekte.Ayrıca akılı telefonun arkasında parmak izi tarayıcısı da bulunacak.

ZOPO, MWC 2016’da Speed 8 amiral gemisini resmi olarak duyuracak - MaxiCep
 


Üst Alt