turbocore
Üye
-
Konu Sahibi
-
Androidde çok indirilmiş amaValla Oyun Çocuk Oyunu gibi Yine'de WP8 Olması güzel İnşallah İOS Geçecek
Şuan İOS Ve Android Devri WP8 Uygulama Eksiğinden Geride Kalıyor Flash Tarayıcı Yok İOS VarAndroidde çok indirilmiş amawp8 iosu geçip geçmiyceği final 8.1 değil 8.9 da belli olur gibime geliyor
Olabilir ancak daha bana göre yani en azından 8.0 sürümü olarak felaket derecede eksik var şöyle ir seçenk sunulsa mesela tema değiştirme gibi çok iyi olur ama windows genel olarak 8 veyatta 8.1 sürümleri metro ui arayüzü olduğundan olacağını sanmıyorum gerçi windows 8.2 mi ne onun için iddia vardı kalkıcak diye ama haydi hayırlısı bakalım.Şuan İOS Ve Android Devri WP8 Uygulama Eksiğinden Geride Kalıyor Flash Tarayıcı Yok İOS Var
8.2 Olacağını Sanmıyorum 8.5 Olacak Diye Biliyorum Hayırlısı OlsunOlabilir ancak daha bana göre yani en azından 8.0 sürümü olarak felaket derecede eksik var şöyle ir seçenk sunulsa mesela tema değiştirme gibi çok iyi olur ama windows genel olarak 8 veyatta 8.1 sürümleri metro ui arayüzü olduğundan olacağını sanmıyorum gerçi windows 8.2 mi ne onun için iddia vardı kalkıcak diye ama haydi hayırlısı bakalım.
HayırlısıOlabilir ancak daha bana göre yani en azından 8.0 sürümü olarak felaket derecede eksik var şöyle ir seçenk sunulsa mesela tema değiştirme gibi çok iyi olur ama windows genel olarak 8 veyatta 8.1 sürümleri metro ui arayüzü olduğundan olacağını sanmıyorum gerçi windows 8.2 mi ne onun için iddia vardı kalkıcak diye ama haydi hayırlısı bakalım.
Arkadaşlar madem memnun değilsiniz gidin satın telefonunuzu kurtulun ya da yeni telefon alın oyun konusu altında burda Microsoft'a sallamaya gerek yok. Allah akıl vermiş düşünme yeteneği vermiş. Konuşurken mantıklı olmak lazım biraz. Neyse oyun için teşekkürler.
MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.
elinde kalırsa Ne yapacaksın Söylermisin Ya Şuanda WP8.1 Güncellemesi GelmeZseSinir olanlar nesine sinir oluyor öğrenebilir miyim? Al bir NEXUS kurtul diyorsunuz. Rom varmış yükleyebiliyormuşsunuz... Siz WP alırken böyle olacağını bilmiyor muydunuz? Ne sorun yaşadınız L525'de? 500TL'lik telefon daha ne beklentiniz var? Ben androidden geçtim kurtulmuş gibi hissediyorum. Romla vs. uğraşmıyorum hazır işletim sistemi işte hiçbir derdi yok. Hiçbir kasması yok. Uygulama eksikliği kapandı, androidden daha iyi oyunlar var. (Paralı olması ayrı mesela sırf ben oyunlara 100TL harcamışımdır ama bunu almadan önce biliyordum)
güncelleme tüm wp8 telefonlara gelecek bunu defalarca söyledilerelinde kalırsa Ne yapacaksın Söylermisin Ya Şuanda WP8.1 Güncellemesi GelmeZse
L525 ve L520 onu bekliyorum İkiside satacağım
Elop Bu Herşey Bekleniyor Maalesef.
gelicek ancak galibaha arkadaşımız tüm özelliklerin gelmiyceğinden bahsetmiş olabilir kardeşim ama konu nereye geldi ya .güncelleme tüm wp8 telefonlara gelecek bunu defalarca söylediler
Arkadaşlar konu tartışmaya dönmesin bu mesajdan sonra kısıtlamalı gelicek yoksa herkez 520 alır yani. .Beyler çok güzel işkembeden sallıyorsunuz hakikaten. Bugüne kadar kısıtlama muhabbeti falan dönmedi hâlâ ISRARLA diyorsunuz ki yok 520-525 hepsini almayacak falan. İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz bırakın azıcık sabredip bekleyin. Harbiden cılkını çıkarıyorsunuz bazen şu güzelim ortamın.
MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?