Zombie Tsunami Oyunu Windows Phone 8 Mağazasında!!!!!

Zombie Tsunami Oyununu Beğendinizmi

  • Evet Çok Beğendim.

    Kullanılan: 6 85.7%
  • Hayır Hiç Beğenmedim.

    Kullanılan: 1 14.3%

  • Kullanılan toplam oy
    7
    Konu Sahibi
Zombie Tsunami Oyunu Windows Phone 8 Mağazasında!!!!!
Selamlar.
Android ve ios işletim sistemlerinde olan ve android işletim sisteminde 610 binden fazla oy alan zombie oyunu olan zombie tsunami zombilere yakalanmamanız lazım ancak ilerledikçe bu dahada zorlaşıyor oyun ücretsiz ve 512mb ram destekli.
Oyun size başta çocuk oyunu gibi gelebiler ancak gelişen teknoloji dünyası mobil oyunları da geliştirdi ve günümüzde nerdeyse 10 yaşındaki bir çocukta böyle oyunlar oynuyor 50 yaşındaki bir amcamız da.
Gelin Linki Verelim:
İşte Resimler.
 
Tepkiler: RetaXter

Emre

Üye
Valla Oyun Çocuk Oyunu gibi Yine'de WP8 Olması güzel İnşallah İOS Geçecek
 

Emre

Üye
Androidde çok indirilmiş ama wp8 iosu geçip geçmiyceği final 8.1 değil 8.9 da belli olur gibime geliyor
Şuan İOS Ve Android Devri WP8 Uygulama Eksiğinden Geride Kalıyor Flash Tarayıcı Yok İOS Var
 
    Konu Sahibi
Şuan İOS Ve Android Devri WP8 Uygulama Eksiğinden Geride Kalıyor Flash Tarayıcı Yok İOS Var
Olabilir ancak daha bana göre yani en azından 8.0 sürümü olarak felaket derecede eksik var şöyle ir seçenk sunulsa mesela tema değiştirme gibi çok iyi olur ama windows genel olarak 8 veyatta 8.1 sürümleri metro ui arayüzü olduğundan olacağını sanmıyorum gerçi windows 8.2 mi ne onun için iddia vardı kalkıcak diye ama haydi hayırlısı bakalım.
 

Emre

Üye
8.2 Olacağını Sanmıyorum 8.5 Olacak Diye Biliyorum Hayırlısı Olsun
 

Emre

Üye
Hayırlısı
 
Son düzenleme:

PureFood

Üye
Arkadaşlar madem memnun değilsiniz gidin satın telefonunuzu kurtulun ya da yeni telefon alın oyun konusu altında burda Microsoft'a sallamaya gerek yok. Allah akıl vermiş düşünme yeteneği vermiş. Konuşurken mantıklı olmak lazım biraz. Neyse oyun için teşekkürler.

MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.
 
Tepkiler: HeroMR

HeroMR

Üye

Sinir olanlar nesine sinir oluyor öğrenebilir miyim? Al bir NEXUS kurtul diyorsunuz. Rom varmış yükleyebiliyormuşsunuz... Siz WP alırken böyle olacağını bilmiyor muydunuz? Ne sorun yaşadınız L525'de? 500TL'lik telefon daha ne beklentiniz var? Ben androidden geçtim kurtulmuş gibi hissediyorum. Romla vs. uğraşmıyorum hazır işletim sistemi işte hiçbir derdi yok. Hiçbir kasması yok. Uygulama eksikliği kapandı, androidden daha iyi oyunlar var. (Paralı olması ayrı mesela sırf ben oyunlara 100TL harcamışımdır ama bunu almadan önce biliyordum)
 
Tepkiler: PureFood

Emre

Üye
elinde kalırsa Ne yapacaksın Söylermisin Ya Şuanda WP8.1 Güncellemesi GelmeZse
L525 ve L520 onu bekliyorum İkiside satacağım
Elop Bu Herşey Bekleniyor Maalesef.
 

csH

Üye
elinde kalırsa Ne yapacaksın Söylermisin Ya Şuanda WP8.1 Güncellemesi GelmeZse
L525 ve L520 onu bekliyorum İkiside satacağım
Elop Bu Herşey Bekleniyor Maalesef.
güncelleme tüm wp8 telefonlara gelecek bunu defalarca söylediler
 
    Konu Sahibi
güncelleme tüm wp8 telefonlara gelecek bunu defalarca söylediler
gelicek ancak galibaha arkadaşımız tüm özelliklerin gelmiyceğinden bahsetmiş olabilir kardeşim ama konu nereye geldi ya ..
 

byibo

Üye
oyun güzel ++mağaza ilerliyor teşekkürler paylaşım için
 

PureFood

Üye
Beyler çok güzel işkembeden sallıyorsunuz hakikaten. Bugüne kadar kısıtlama muhabbeti falan dönmedi hâlâ ISRARLA diyorsunuz ki yok 520-525 hepsini almayacak falan. İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz bırakın azıcık sabredip bekleyin. Harbiden cılkını çıkarıyorsunuz bazen şu güzelim ortamın.

MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.
 
Tepkiler: kaygisiz43 ve skynet
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konu tartışmaya dönmesin bu mesajdan sonra kısıtlamalı gelicek yoksa herkez 520 alır yani. ..
 

HeroMR

Üye
Gelecek, gelmek zorunda hatta 1.5 yıl içindeki tüm güncellemeler gelecek. Bazı özellikleri kısabilir ama güvenlik/yeni uygulamaları yüklemek için gerekli tüm güncellemeler gelecek.

Gelmese de nolur ki? Şuan içindeki uygulama/oyunlar yetmiyor mu? Gayet yetiyor. Bu haliyle kalır. WP7'nin üzerinden geçen zamana bakın hâlâ yeterli denebilecek kadar uygulama desteği var.