arkadaş hiç iphone'daki zombie infection oyununu oynamamış herhalde.
arkadaş hiç iphone'daki zombie infection oyununu oynamamış olduğu gibi, eline de hiç iphone4 almamış herhalde.
sen harbi kıtsın yaaa ben ne diyom sen ne diyon kardeşim ben o ..tü ..lu iphone 4 kullanmıyorum ben canawar gibi N8 kullanıcısıyım sen iphone u telefonmu diyon yani, geç sen bunları beş para etmez o dandik şeyi kullanıyosan burada ne işin war hadi yallah kendi bölümünle ilgilen buralarda fazla takılma..
arkadaşım ilk olarak Iphone 4 oyun performansı olarak her şekil N8 den iyidir bilmeden artslk yapma. 2. si adam gelmiş sen nasıl davranıosun düzgün bi şeklde anlat derdini.

ya kardeş sende oyun oyun çok oyun istiyosan niye wawe aldın git ipod al allahım ya bu kadar tutarsızlık işte laf olsun diye yorum yazıyorsunuz..![]()
onu bende biliyorum daha iyi olduğunu 2. si benim ilk msj mı oku önce düzgün mü deilmi fakat o savunduğun arkadaş tamamen alaycı bi tavırla beni yargılıyor hemde üst üste 2 kere bunun karşısında benim o tarzda konuşmam gayet normal bence kimin artzlik tasladığı gayet belli.
Ne uzmanı olduğun belli arkadaş
Diplomam oturunca rahatsızmı edio![]()