Zombie tarzı oyun var mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
endosato

endosato

Üye
    Konu Sahibi
Zombie tarzı oyun var mı
İphoneda oynadığımız:
Call of Duty Zombie
ZOMBIE INFECTION
gibi oyunlar e7 için arıyorum.
Plants vs Zombie de baya bir güzeldi. :aha:
Yardımcı olursanız sevinirim :heyo:

najanaja

najanaja

Üye
zombie infection hem 1 hem 2 var. java oyun olduğu için oynayabilirsin araştırırsan bulursun telden yazdığım için ekleyemiyorum.

Kedi Yavrusu

Üye
arkadaş hiç iphone'daki zombie infection oyununu oynamamış herhalde.

najanaja

najanaja

Üye
arkadaş hiç iphone'daki zombie infection oyununu oynamamış herhalde.

ewet oynamadım çünkü N8 kullanıyorum o bahsettiğiniz dandik iphone deil. Madem o kadar meraklısınız iphone alın onda oynayın oyunları smbian 3 oyunları belli. ordan artiz artiz konuşma tamam. ben bildiimi yazdım bilgi olsun die, başlıktaki iphone yazısını görmemişim. o kadar basit dediim gibi bu kadar meraklıysanız alırsınız bi iphone oynarsınız o bahsettiğiniz oyunlarınızı.

Kedi Yavrusu

Üye
arkadaş hiç iphone'daki zombie infection oyununu oynamamış olduğu gibi, eline de hiç iphone4 almamış herhalde.

endosato

endosato

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorun çıkarmaya gerek yok.
İphonedaki gibisinden bahsetmiştim oyunları.

Kedi Yavrusu

Üye
son olarak, iphone fanlığı olsun diye değil, konuyu açan arkadaş iphone'daki oyunu istedi ;)

najanaja

najanaja

Üye
arkadaş hiç iphone'daki zombie infection oyununu oynamamış olduğu gibi, eline de hiç iphone4 almamış herhalde.

sen harbi kıtsın yaaa ben ne diyom sen ne diyon kardeşim ben o ..tü ..lu iphone 4 kullanmıyorum ben canawar gibi N8 kullanıcısıyım sen iphone u telefonmu diyon yani, geç sen bunları beş para etmez o dandik şeyi kullanıyosan burada ne işin war hadi yallah kendi bölümünle ilgilen buralarda fazla takılma..

Kedi Yavrusu

Üye
Forum kurallarını aşmadığım sürece hangi bölümde gezdiğim sizi ilgilendirmez :)

eaagent

eaagent

Üye
sen harbi kıtsın yaaa ben ne diyom sen ne diyon kardeşim ben o ..tü ..lu iphone 4 kullanmıyorum ben canawar gibi N8 kullanıcısıyım sen iphone u telefonmu diyon yani, geç sen bunları beş para etmez o dandik şeyi kullanıyosan burada ne işin war hadi yallah kendi bölümünle ilgilen buralarda fazla takılma..

arkadaşım ilk olarak Iphone 4 oyun performansı olarak her şekil N8 den iyidir bilmeden artslk yapma. 2. si adam gelmiş sen nasıl davranıosun düzgün bi şeklde anlat derdini.

najanaja

najanaja

Üye
onu bende biliyorum daha iyi olduğunu 2. si benim ilk msj mı oku önce düzgün mü deilmi fakat o savunduğun arkadaş tamamen alaycı bi tavırla beni yargılıyor hemde üst üste 2 kere bunun karşısında benim o tarzda konuşmam gayet normal bence kimin artzlik tasladığı gayet belli.

ThebLue16

ThebLue16

Üye
arkadaşım ilk olarak Iphone 4 oyun performansı olarak her şekil N8 den iyidir bilmeden artslk yapma. 2. si adam gelmiş sen nasıl davranıosun düzgün bi şeklde anlat derdini.

ya kardeş sende oyun oyun çok oyun istiyosan niye wawe aldın git ipod al allahım ya bu kadar tutarsızlık işte laf olsun diye yorum yazıyorsunuz..:off:

eaagent

eaagent

Üye
ya kardeş sende oyun oyun çok oyun istiyosan niye wawe aldın git ipod al allahım ya bu kadar tutarsızlık işte laf olsun diye yorum yazıyorsunuz..:off:

Sana birşey diyen oldumu donanım ve oyun uzmanıym brakta olsun o kadar sanane nerde yazaağımı sanamı soracağım konuda oyun konusu burda senn yaptığın yorum tamamen saçma ve gereksiz adamn oyun istediği konuda sen oyun oyun oyun die yakınıyorsun ... Rezil etme kendini...

onu bende biliyorum daha iyi olduğunu 2. si benim ilk msj mı oku önce düzgün mü deilmi fakat o savunduğun arkadaş tamamen alaycı bi tavırla beni yargılıyor hemde üst üste 2 kere bunun karşısında benim o tarzda konuşmam gayet normal bence kimin artzlik tasladığı gayet belli.

O zman lafım yok kardeş k. bkma

ThebLue16

ThebLue16

Üye
Ne uzmanı olduğun belli arkadaş

QxQ

QxQ

Üye
Varsa oyun söyleyin bu ne ya sidik mi yarıştırıyorsunuz. Ben de konuya baktım belki birileri link vermiştir diye ama yok. Böyle mi paylaşım yapılıyor. Varsa bir fikriniz, aklınızda olan bir oyun yazın. Ne gereği var şimdi benim babam senin babanı döver mantığına :off:

Edit: İmla

Cetger

Üye
Diplomam oturunca rahatsızmı edio ;)

Bende microsoftdan yazıyorum bill gates karşımda duruyor şu anda mark zuckerberg kankam olur ama bundan size ne
bize ne diplomandan
iyice konu kafayı yemiş
link yoksa susun lütfen ;)

kereman91

Üye
konudan tamamen saptınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt