Zombi Günlükleri

Bu şekilde devam

Tepkiler: Weewoo

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Günaydın arkadaşlar.

8-8.30 gibi devam.

Tepkiler: Silinen Üye 988579

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar gördüğüm ilk hayatta kalanlardı. Çok temkinli olmam gerekiyordu. Benim işimi bitirip eşyalarımı almak onlara cazip gelebilirdi. Kimseye güvenemezdim. Yaptığım tıkırtıyı kel olan herif duymuş olcakki dönüp kapıya baktı. Ben hemen duvarın arkasına geçtim. Emin olamayınca yerde duran küçük baltayı alıp kapıya doğru yürüdü. Bende tabancamı çıkartıp emniyetini açtım. Adam kapıyı açıp etrafa bakmaya başladı. Heyecanımı yenip duvarın arkasından çıktım. "Bela istemiyorum" deyip silahı adama doğrulttum. Kel adam "Sakin ol hergele" dedi. Arkadan sakallı olanın bir av çiftesiyle sinsice yaklaştığını gördüm. Bu adamı tanıyordum. Babamların aylardır aradığı hırsızdı bu. Amaçları belli olmuştu. Beni öldürüp donuma kadar almak.

"Arkadaşın bir adım daha atarsa beynini uçururum" dedim. Kel adam "Çakır ger çık" deyip el işareti yaptı. Kel adama "Sakince ellerin havada kaldırıma yürü" dedim. Kel adam elimdeki silahın zoruyla yürümeye başladı. Bu arada gözüm diğer üçünün üzerindeydi. Silahları vardı. Bir av tüfeği ve tabanca. Buradan tek parça çıkmak istiyorsam akıllıca davranmam lazımdı. "Sizinle bir derdim yok geçip gidicem" dedim. Kel adam "Hadi lan oradan silah çektin seni buradan canlı çıkarmam" dedi. "Digerleri de silahlarını bırakıp çıksın" dedim. Kel adam kafasıyla işaret verdi. Diğer 3 adam yavaşça yürüyerek çıktılar. Çakır denilen sakallı adamın arkasında 27 kalibre bir revolver vardı. Çelik yeleğimi delmesi imkansızdı. Hatta o silahın tahtayı bile delmesi zordu. Beni öldürmeye çalışcağını biliyordum. "Dördünüz ben gidene kadar yerinizden kıpırdamayın dedim. Silahım elimde geri geri yürümeye başladım. Sonrada arkamı döndüm. Birkaç saniye sonra revolver 'ın tetiginin sesini duydum. Arkamda soğuk çeliğin içinde bir sıcaklık hissettim. Herif beni belimden vurmuştu...

Devamı akşama arkadaşlar.

Tepkiler: UpOneTR

UpOneTR

Üye
dostum her ayri yazdiğini bplume ayır mesela 8. Bolum de bizde nerde kaldığmizi bilek :P

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Şimdilik böyle. Sayfa sayısı arttıkça daha iyi şeyler gelebilir.

Tepkiler: Silinen Üye 988579 ve UpOneTR

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sakin olun. Arkadaş heveslenmiş yazmış. Şöyle düşünün. Metallica olmasaydı trash metal olmazdı. Bu demek olmuyorki arkadaş özenti.

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Arkadaşlar sakin olun. Arkadaş heveslenmiş yazmış. Şöyle düşünün. Metallica olmasaydı trash metal olmazdı. Bu demek olmuyorki arkadaş özenti.
Sorun şu ki ilk romanım deyil daha önce yazmışlığım var sadece ana konuyu ondan aldım oda zombi bu da herkesin bildiği birşey