ZİRAAT Bankasından Yeni ATM'ler Hızla Kurulmaya Başlandı ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
ZİRAAT Bankasından Yeni ATM'ler Hızla Kurulmaya Başlandı ...
Haziran 2011 başlarında kurulumlarına başlanan ATM'ler Recycle özelliğe sahip olduğu gibi, aynı zamanda Avuç içi aya okuyucusu, Temassız kart ve Barkod okuyucu donanımlarına sahip olup multifunctional serisi bir ATM grubundandır ... ÇİN üretimi ATM uzak doğuda oldukça yaygın ve avrupa pazarına görücüye çıktı. Türkiye'de son zamanların banka teknolojisi konusunda inanılmaz ataklar yapan Ziraat Bankası geçen yıl GİM'leri (görüntülü işlem merkezi) kurmuştu. 3 gün önce de internet bankacılığı sitesinde köklü bir değişim yaparak inanılmaz bir hızlı erişim sağlamakla beraber hemen hemen tüm bankacılık işlemleri mevcut. Şimdiyse hızla kurulmaya başlanan ATM'ler her ne kadar ÇİN üretimi olsa da son derece sağlam bir teknolojiye sahip ve inanılmaz hızlı ve çok fonksiyonel özelliklere sahip. Neredeyse bunlarda da tüm bankacılık işlemlerini yapabilirsiniz ... Evet yanlış okumadınız Ziraat Bankası, yani yılların KAMU bankasından bahsediyorum.
BENCE HARİKA BİR GELİŞME ! :yuru Ya Sizce ??? :hmmm

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
:vur Kimseden Yorum Yok Mu ???

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
güzel bazen acil ihtiyacı oluyor insanın artık ulaşmak daha kolay olacak

greenmile

greenmile

Üye
yaşlı bankası ziraat:D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
O değil de, Kars şubesindeki ATM'lerde para yatırma özelliğini getirseler iyi olur. Havale için o kadar para bayılmak can sıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
O değil de, Kars şubesindeki ATM'lerde para yatırma özelliğini getirseler iyi olur. Havale için o kadar para bayılmak can sıkıyor.

ÜSTAD Sana müjdeyi verebilirim, Kars'a kurulmuş yatırmalı ATM'lerden, hatta Sarıkamış'a da kurulmuş :)

----------Eklendi @ 01:53:44 ---------- Yazıldı @ 01:51:01 ----------

yaşlı bankası ziraat:D

Haklısın emeklisi çok, hatta tüm emeklilerin bankası neredeyse. Ama emekli bilmez bu ATM'leri, sen ben - biz-siz onlar kullanalım diye multifonction ATM kuruluyor ...

----------Eklendi @ 01:55:28 ---------- Yazıldı @ 01:53:44 ----------

TÜM Türkiye geneline bakarsak yaklaşık 600 civarı Para Yatırmalı ATM kuruldu. OPERASYON halen devam ediyor, hedef 1500 Adet kurmak ...

Masha

Masha

Üye
Emekli bankası Ziraat :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Şimdi milletin kolunu keserler manyaklar:ah

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi milletin kolunu keserler manyaklar:ah

YOK yaaa O Kadar KARAMSAR olmayın bence, tamam arada bir tırnakçılık yapılıyo ama ???

----------Eklendi @ 00:20:28 ---------- Yazıldı @ 00:19:20 ----------

Kurulan ATM sayısı 1000'e yaklaştı, kurulumlara DEVAM ...

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
AVUÇ İÇİ AYA OKUYUCULAR DEVREYE ALINDI ! Kullanmak isteyenler herhangi bir şubeye gidip bir defalığına tanımlamayı yaptırıyorlar ve BİNGO ! Yanınızda kart, cüzdan taşımanıza gerek yok ...

juristokrat

juristokrat

Üye
en çok elde eden kurum olsun o kadar

gölgee_65

gölgee_65

Üye
hesapta para olsun da ne şekilde çekersem çekeyim, razıyım :D
hesabım hep yüklü olsun kartı hiç yanımdan ayırmam hep onunla takılırım :ehe

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

Koskoca Gebzeye bile yeni geldi o özellik..oraya zor gelir.Gerçi sizin en azından bankanız var.Ardahana ilk tayinim çıktığında annemler para yolladılar banka bulamadım.Müşteri hizmetlerini bir aradım en yakın banka Erzurumdaymış :( 4 saat uzaklıkta..
Bence şükretmelisin :D

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi

Koskoca Gebzeye bile yeni geldi o özellik..oraya zor gelir.Gerçi sizin en azından bankanız var.Ardahana ilk tayinim çıktığında annemler para yolladılar banka bulamadım.Müşteri hizmetlerini bir aradım en yakın banka Erzurumdaymış :( 4 saat uzaklıkta..
Bence şükretmelisin :D

Evet haklısın bir zamanlar bırak ATM'yi banka şubesini bulmak bile zordu. Ama emin olun TÜRKİYE'nin her yerine kuruldu, ATM'siz ilçe belde bırakılmadı ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt