Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tam ben diyecektim Başlığı görünce dedim aha illuminati mi bu da
Ben de yeni öğrendim Genel kültürümüz azzzcık daha gelişti teşekkürler..
vapur dumanı
Üye
rocco_06855
Üye
günaydın arkadaslar ben bunu kucukluumde dedemle devamlı maaşını cekmeye gıtmıstım ve nefret etmıstım zorakı bankaya gıdıp sıra beklemek eziyet gibiydi bana
''Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası'' anlamayanlar için [ eminim yoktur ama nolur nolmaz ]
Mert
Üye
TC bölümünü biliyordum da ZB yi yeni öğrendim
fnldstntn
Üye
İlginç...Teşekkürler...
serecans
Üye
hiç dikkat etmemişim ya garipmiş gerçekten
cargo3230
Üye
Bakmak ve görmek işte hep boş bakmışız bu yaşımıza kadar bende yeni gördüm güzel paylaşım eyvallah....
Praetor
Emekli Yönetici
İlk gördüğümden beri fark ediyorum
Sağol yine de...
Da®kness
Üye
Sene 91 - 92 falan, ilkokul zamanlarında Transformers'ın çizgi filmi oynardı star1'de. Decepticonsların simgesine benzetirdim Ziraat Bankasının logosunu. Ama yinede biliyordum TC üstte ZB daha büyük altta.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/URL]
mstf_l
Üye
8 yasımdami ne farketmistim ama gosterdigim bir cok kisi hep yeni farkettim diyor
haydaravısyon
Üye
En iyi istihbarat teşkilatı bankalardır. Bankalr zizin neye ihityacınız oldugunu ne kadar kredi alazagınız krediyi ödeyip
ödeyemeceginizi biliyor.Aldınız krediyi ödemezseniz onlar sizi bulur. Logo da ilk gördyüm okun arka kısmı,
kredi alırsanız bu ok sizi bulur. bu oktan kaşış yok