Zip dosyalarını açmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
Zip dosyalarını açmıyor
Skydrivede bulunan bir zip dosyasını archiver programı ile açabiliyorum.Fakat internetten indirdiğim bir zip dosyası inince açmak için dokunun diyor.Ben dokunduğumda ise hiçbir şey olmuyor. Bluetooth ile bir zip aldığımda archiver programı olmasına rağmen uygulama arama yeri çıkıyor. Ama hiçbir uygulama bulamıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar kimsemi birşey bilmiyor ama yardım edin lutfen!

- - - Eklendi - - -

soruu çözdüm

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yaptığınız anlatırmısınız diğer aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımıza yardımcı olması açısından.

aslında 20 gösterim 0 yorum olmasına karşın bilerek yazmamıştım fakat rica ettiniz anlatalım.
-uc browserdan dosya indirdiğimizde uc browser kendi içinde zip ve rar dosyalarını bir programa gerek kalmaksızın açabiliyor.yani sorun ie'deymiş zip indirecekseniz uc brow. ile indirin..

acoustic

acoustic

Üye
aslında 20 gösterim 0 yorum olmasına karşın bilerek yazmamıştım fakat rica ettiniz anlatalım.
-uc browserdan dosya indirdiğimizde uc browser kendi içinde zip ve rar dosyalarını bir programa gerek kalmaksızın açabiliyor.yani sorun ie'deymiş zip indirecekseniz uc brow. ile indirin..

teşekkürler indirme yapabilmek isteyen UC browser kullanacaklar

tgoksen1

Üye
sağolun yardımcı oldun kardes.Ama hiçbir zaman bencil olma :good: