Püf Noktası WhatsApp kişilerim yok, kayboldu ne yapacağım?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
WhatsApp kişilerim yok, kayboldu ne yapacağım?
WhatsApp güncellemesinin ardından son sürümle birlikte kişilerim kayboldu. WhatsApp kişilerim yok, şimdi ne yapmam gerekiyor diyorsanız cevabı makalemizde yer alıyor.

Son güncelleme ile Whatsapp üzerinde yeni özellikler eklendi ama kulanıcıların bazı durumlar eklendi diyebiliriz. Artık Whatsapp üzerinde Kişilerim sekmesi olmayacak. Yapılan açıklamada da bu özelliğin yani Kişilerim sekmesinin olmayacağınız duyuruldu. Kullanıcılar ise Kişilerim sekmesini geri istesede yada tepki gösterse de Whatsapp üzerinde artık kişilerim sekmesi olmayacak. Peki Kişilerim sekmesi nasıl geri getirilir yada ne yapmamız gerekmektedir.

Eski Whatsapp ve Whatsapp ayarlarınızı geri istiyorsanız geçici bir çözüm olarak size sunabileceğimiz işlem eski Whatsapp uygulamanızı APK olarak yükleyebilir ve eski ayarlarınızı geri alabilirsiniz. Android işletim sistemi kullanıyorsanız bu anlatacağımız işlem işinize yarayacaktır ama büyük ihtimal belirli bir zaman sonra güncelleme şart koşulacaktır ve uygulama açılmayacaktır.

Peki APK dosyası telefonunuza nasıl yüklenir yada nasıl apk dosyasını yükleyebilirsiniz.
1- İlk olarak APK dosyasını telefonunuza yada bilgisayarınıza indiriniz. Bu apk dosyası için ise buradan ulaşabilirsiniz.

2-Daha sonra ise telefonunuza bulunan whatsapp uygulamasını Uygulamalar bölümünden kaldırınız. Kaldırdıktan sonra ise indirmiş olduğunu APK dosyasını yükleme işlemini yapınız. Yükleme işlemi için ise Bilinmeyen dosyalar için yükleme ayarlarını yapmanız gerekmektedir. Bu ayarlara ulaşmak için… Cihazınızın Ayarlar – Kişisel” bölümünün altında, Güvenlik’e dokunun. – Cihaz yönetimi”nin altında, Bilinmeyen kaynaklar’a dokunun. Daha sonra ise yükleme işlemini deneyiniz..

3- Bu işlemlerden sonra Whatsapp uygulamasına tekrar giriniz ve büyük ihtimal uygulama eski durumuna geri dönecektir.. Tekrar söylemekte fayda var.. Whatsapp uygulaması için kısa zaman sonra güncellemek isteyecektir ve eğer yapmazsanız uygulama açılmayacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: Tek Bilgin


Üst Alt