Zina Yapan Kadına Taş Yağmuruyla Ölüm

Sponsorlu Bağlantılar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ohoo somalıde neler oluyo neler ben tarıhe meraklı oldugum ıcın hemen hemen her ulkenın kıtabını okumusudmur somalıde somalı kurtulus orgutu adında bır teror orgutu var ve tek amacları tum dunyayı somalının dızlerı onune getırmek :D:D
Bunlar yüzünden yüce dinimizden soğutuyorlar insanları.Herkezin sevabıda günahıda kendine sen Haşa ALLAH(C.C) misinde ceza vermeye kalkıyorsun işlediği günaha Onlara ancak suratımla değil ben arkamla gülerinm :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Bunlar yüzünden yüce dinimizden soğutuyorlar insanları.Herkezin sevabıda günahıda kendine sen Haşa ALLAH(C.C) misinde ceza vermeye kalkıyorsun işlediği günaha Onlara ancak suratımla değil ben arkamla gülerinm :ehe
iyi o zaman herkes istediğini yapsın ne de olsa ahirette cezasını çekeceğiz..mantıklı olun biraz..hırsızlıkta günah bırakalım herkes hırsızlık yapsın,kumar oynasın,adam öldürsün bir sürü pislik yapsın bizde kenara çekilip bakalım öyle mi? o kişiler kendi istekleriyle yapmış olabilirler ama toplumun yapısını bozuyorlar,ahlakını bozuyorlar bir sürü zararları var..Allah boşuna zinayı yasaklamamış..düşünüp konuşmak,bilerek konuşmak gerekiyor..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
iyi o zaman herkes istediğini yapsın ne de olsa ahirette cezasını çekeceğiz..mantıklı olun biraz..hırsızlıkta günah bırakalım herkes hırsızlık yapsın,kumar oynasın,adam öldürsün bir sürü pislik yapsın bizde kenara çekilip bakalım öyle mi? o kişiler kendi istekleriyle yapmış olabilirler ama toplumun yapısını bozuyorlar,ahlakını bozuyorlar bir sürü zararları var..Allah boşuna zinayı yasaklamamış..düşünüp konuşmak,bilerek konuşmak gerekiyor..
konuyu o tarafa çekme o anlamda demek istemedim İnsana zarar veren onların haklarını engelleyenler elbette cezalandırırlır.İyi o zaman sen zina yap biz seni taşlayarak öldürelim toplumun yapısı bozulmasın.Haşa Zinayı savunmuyorum biraz sen mantıklı ol:sopa:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
konuyu o tarafa çekme o anlamda demek istemedim İnsana zarar veren onların haklarını engelleyenler elbette cezalandırırlır.İyi o zaman sen zina yap biz seni taşlayarak öldürelim toplumun yapısı bozulmasın.Haşa Zinayı savunmuyorum biraz sen mantıklı ol:sopa:
yaparsam cezam ne ise razıyım..kişisel özgürlük diye diye ne hale geldik..zina toplumsal temeli,aile mefhumunu yok eder toplumu mahverder ha bu cezanın şekli tartışılır ama kesinlikle zina işleyenler cezalandırılmalı,toplum aile kurmaya özendirilmeli bu yönüyle mantık vardır kardeşim..

ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
yapılan işlem doğrudur. zina yapıldıysa ve recm şartları oluşmuşsa taşlanarak öldürülür.
islam dininde recm vardır.
bunun uygulanışı olan taşlanarak öldürme de vardır
bu şeriatın gereğidir.
bunun caizliğini tartışmak yersiz. eğer recm şartları gerçekleşmemişse o zaman konuşalım.
yoksa "bence","bana göre" gibi kelimeler kullanarak islam dini ve yaşantısı ve uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmadan kafamıza göre yorum yapmayalım. bi konuda şüpheliyseniz açın bakın hadislere.
birsürü kaynak var, gözlerinizle görün
buyrun :

riyazüs salihin
kütüb-i sitte

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
yapılan işlem doğrudur. zina yapıldıysa ve recm şartları oluşmuşsa taşlanarak öldürülür.
islam dininde recm vardır.
bunun uygulanışı olan taşlanarak öldürme de vardır
bu şeriatın gereğidir.
bunun caizliğini tartışmak yersiz. eğer recm şartları gerçekleşmemişse o zaman konuşalım.
yoksa "bence","bana göre" gibi kelimeler kullanarak islam dini ve yaşantısı ve uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmadan kafamıza göre yorum yapmayalım. bi konuda şüpheliyseniz açın bakın hadislere.
birsürü kaynak var, gözlerinizle görün
buyrun :

riyazüs salihin
kütüb-i sitte

İyiki sizleri tanımamışım şeriat kurallarını tanısaydım islama aşık olamazdım bu kadar çok sevemezdim Aynı zamanda yine denildiğine göre hadislerin ortalama 3te biri uydurma sonradan çıkma .Ben şeriatı değil Bu konuda uzman olan din adamlarını dinler Yüce kitabımıza bakalım.Sizler ister taşlarsınız ister yakıp yıkarsınız.Herkezin dini kendine.Kimin haklı oldugu ancak Allah (c.c) Huzurunda belli olur.Sıkıysa yapın bakalım Türkiye de.Sizi dillleriyle taşlarlar.Yine aynı tavsiyem bu ülkede şeriatı isteyen irana gitsin orda güzel uygulanıyor şeriat kafanıza göre ohh mis gibi.Yanlız şeriat size bilgisayar kullanmanıza izin verir mi bilmem :ehe

belki birileri okurda şeriatsız islamın ansıl yaşanacagı hakkında biraz bilgi sahibi olur

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Neden Hortlattınız :nono:

dinccine

Üye
Şeriatı Çok iyi bişey mi Zannediyorsunuz?

zibidi39

zibidi39

Üye
anayasanın bır kenara atılıp kuranı kerıme gore dewletın yonetılmesı her sorunda kuranın acılıp kurana gore yargılanması

ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
İyiki sizleri tanımamışım şeriat kurallarını tanısaydım islama aşık olamazdım bu kadar çok sevemezdim Aynı zamanda yine denildiğine göre hadislerin ortalama 3te biri uydurma sonradan çıkma .Ben şeriatı değil Bu konuda uzman olan din adamlarını dinler Yüce kitabımıza bakalım.Sizler ister taşlarsınız ister yakıp yıkarsınız.Herkezin dini kendine.Kimin haklı oldugu ancak Allah (c.c) Huzurunda belli olur.Sıkıysa yapın bakalım Türkiye de.Sizi dillleriyle taşlarlar.Yine aynı tavsiyem bu ülkede şeriatı isteyen irana gitsin orda güzel uygulanıyor şeriat kafanıza göre ohh mis gibi.Yanlız şeriat size bilgisayar kullanmanıza izin verir mi bilmem :ehe

belki birileri okurda şeriatsız islamın ansıl yaşanacagı hakkında biraz bilgi sahibi olur
sen cehalet denizinde boğulmak üzeresin.
benim şeriat hakkında bahsetmem şeriatı savunduğumu göstermez.ayrıca senin tavsiyene de hiç ihtiyaç duymuyorum.
uydurma hadis dediklerini ben de biliyorum ama RECM İSLAMDA VARDIR.hangi hocadan feyz alırsın hangi kitabı kendine referans alırsın bilemem ama bu konuda bana göre yeterli seviyede bilgiye sahip görünmüyorsun.
at gözlüğüyle kulaktan dolma bilgilerle din kurallarını öğrenemezsin
tartışmanın ana mevzusu recm'dir
ve recm tartışmasız islamda ve şeriat kurallarında mevcuttur.
olayda kadın eğer zina etmişse ve recmin gerekleri yerine gelmişse ne benim ne de kimsenin söz söylemeye hakkı yoktur.tabi eğer müslüman diye kendini niteliyorsan aksi halde bi sözüm yok.
ALLAH ıslah etsin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici

konu hakkında bir gram bilgisi olmayanların burda gereksiz yere tartışmayı uzatması anlaşılır bir durum değil..neye göre konuşuyorlar anlamıyorum..bilmiyorsanız konuşmayın bari..

'Davut

'Davut

Üye
Adelet'e bak...Adam öldürmek çok kötü....:(

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Tartışmayı Kesınız

:locked:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bence burda herkesin görüşünün herkesten bağımsız olmalı..Kimse kimsenin dediğine ne karışır ?
O kendine sen kendine ! Ayrıca bu kadının taşlanması ise tamamen bloklaşmış zihniyetlerin ürünüdür...Bildiğim kadarıyla mukaddes kitaplardan birinde geçiyordu " Kim kötü yola düşmüş bir kadını o yoldan kurtarırsa çok büyük sevap işler " işte konuda bilgisi olduğunu savunup bu uygulamayı da savunup yerin dibine batanları görmek istiyorum...İslam dinini siz Dış devletlere terör dini olarak benimsettınız...İslam dinini bir şeriat olarak kabul ettiniz ve o kutsal dini tek bozulmamış dini körelttiniz..Bakınız sizin savundugunuz şeyi ıslam savunmuyor ki tam tersine kurtarın diyor...Siz devam edin islam yanlısı görünüp de islam dinini terör dini olarak tanıtın...Ayıptır ayıp...
Haksız mıyım arkadaşlar ?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
keşke ülkemizde de uygulansa .

İbret-i alem ..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Arkadaşlar görüşlerinizi ifade edebilirsiniz. Ancak saygı ve terbiye sınırlarını aşmadan!..

Birbirinize karşı gereksiz sertlik kullanmanız halinde ceza alacaksınız bilginize.
Konu takibimde.