ındrdm cok saol arkadasm .Allah razı olsun :) Nasıl indiriyorsun dosya yok diyor.
fatihveyusuf Üye Tuba_erva' Alıntı: ındrdm cok saol arkadasm .Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Nasıl indiriyorsun dosya yok diyor.
Tuba_erva' Alıntı: ındrdm cok saol arkadasm .Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Nasıl indiriyorsun dosya yok diyor.
asyali_09 Üye teşekürler ----------Eklendi @ 15:59:11 ---------- Yazıldı @ 15:57:08 ---------- teşekür ----------Eklendi @ 16:01:20 ---------- Yazıldı @ 15:59:11 ---------- teşekür
teşekürler ----------Eklendi @ 15:59:11 ---------- Yazıldı @ 15:57:08 ---------- teşekür ----------Eklendi @ 16:01:20 ---------- Yazıldı @ 15:59:11 ---------- teşekür
Tuba.Erva Üye fatihveyusuf' Alıntı: Nasıl indiriyorsun dosya yok diyor. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bak burdan lınk verılmıs ındırdım kurdumda telime calısıyor
fatihveyusuf' Alıntı: Nasıl indiriyorsun dosya yok diyor. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bak burdan lınk verılmıs ındırdım kurdumda telime calısıyor
gitz_1905 Üye indirmeye tıkladığımda böyle bi uyarı alıyorum The file link that you requested is not valid