Zidane Çocuklara Futbol Öğretecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Zidane Çocuklara Futbol Öğretecek
<span style="color:#FF0000">Zidane çocuklara futbol öğretecek</span>

2006 Dünya Kupası&#8217;nda Fransız Milli Takımı&#8217;nın formasını giydikten sonra futbola veda edeceğini açıklayan Zinedine Zidane, Real Madrid&#8217;de kalıp çocuklara futbol öğretmek istediğini söyledi.

33 yaşındaki Zidane, bugün Madrid&#8217;de düzenlediği basın toplantısında, futbolu bırakma kararıyla ilgili "Kafam ve vücudum bana artık futbolu bırakmak zorunda olduğumu söyledi" dedi.

Fransız Zidane, futbolu bıraktıktan sonra İspanya&#8217;da yaşamaya devam edeceğini belirtip, "Uzun bir kariyerden, maçlardan ve seyahatlerden sonra biraz dinlenmek istiyorum. Bu hiçbir şey yapmayacağım demek değil. Futbola yakın kalmak istiyorum, bildiğim en iyi şey bu. Eminim ki, Real Madrid&#8217;de beni ilgilendiren birkaç proje çıkacaktır. Kulübe yakın olmak beni ilgilendiriyor. Gelecekte, gençlerle ilgilenip, öğrendiklerimi onlara aktarmak istiyorum. Başkan ile konuştum ve çocuklar ile ilgili bir şey yapmak istiyorum. Çocuklara öğretecek çok şeyim var" şeklinde konuştu. Real Madrid&#8217;de 5 sezondur forma giyen Zidane, 151 maçta 35 gol attı. Dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Zidane, basın toplantısı sonrasında gazeteciler tarafından alkışlandı.

Zidane en az 2 sezon daha oynar. Futbolu bırakma kararı kötü Zidane&#39;nın o estetik çalımlarını artık zevkle izleyemeyeceğiz maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt