BLade AzraiL
Üye
-
Konu Sahibi
-
broken den vazgeçmeyelim şimdilik. asker basmıyor sıkıntı var. duzeltırler paylaşırlar tekrar yuklerım.broken ile kıyasla artılar eksiler neler?
yasin bu v2 yani çalışmayanemre daha çıkarmadı yeni botu
brokenbot dan memnunum vala.bunu kullanmam bida.ücretsiz olan pek bi işe yaramıyo.duvar yükseltmiyo,kupa kasma yok.daha bi çok şey yok.broken da herşey açık bitek karakışla yok onuda yapsalar manyak olcaknormalde bugun cıkarmaları lazım. hadı bakalım beklıyelım konu acık dursun
resmi açıklamada bugun cıkacak dendı eskiymiş bu malesef beklemedeyiz.kardeş yanlız her şey tamam da asker eğitmiyor saaldırı yapmıyor eski değilmi bu
kara kışlaya gerek yok napacanbrokenbot dan memnunum vala.bunu kullanmam bida.ücretsiz olan pek bi işe yaramıyo.duvar yükseltmiyo,kupa kasma yok.daha bi çok şey yok.broken da herşey açık bitek karakışla yok onuda yapsalar manyak olcak
kupa için dalkavuk falan basmam lazımresmi açıklamada bugun cıkacak dendı eskiymiş bu malesef beklemedeyiz.
kara kışlaya gerek yok napacan
neyse anlamadın boşverdalkavuk kupamı kasıyo
hahhaneyse anlamadın boşver
Aynen öyle dostum.mübarek günde haram yemenin,kul hakkı yemenin bedelini ağır şekilde ödeyecekler elbet.ama gel görki bizim insanımız CAHİL
hiç araştırmadan gidip para veriyolar.eh biyerde adamda haklı millet eşek olursa elbet biri semer vuracaktır aga.biz elimizden geldiği kadar bunların ipini pazara çıkaracağız
trojan virus var indirmeblade kardeşim konu dışı birşey soracağımda ben clash game bot olanı kullanmamıştım şuan çalışıyormu indireyimmi sitelerini buldum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyanlış site değil sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?