Zensis PhotoRite SP 6.11 s60 v3

urgenc

Üye
arkadaslar Allahinizi severseniz "guzel paylasim" "saol" "eywallah" gibi yorumlar yerine , programi deneyip denemediginizi , hangi telefonda denediginizi , yorumlarinizi yazsaniz bence daha yararli olacaktir herkes icin.

woo3

Üye
sertifika işini bir şekilde hallettimde ama information yazıo altta ingilizce bişyler çıkıo tıklıyorum uygulama kapandı diyo

benim de öyle oluyor.program alçılıyor sonra hemen ekrana bilgi kutusu geliyor ben türkçesini yükledim senin ingilizce bir şeyler yazıyor dediğin yerde şöyle yazıyor "bu uygulama cihazınızın aşağıda belirtilen özelliklerini kullanacak * bluetooth ile mesaj gönderme * kamera...." daha devam ediyor böyle TAMAM a basınca "uygulama kapandı" diyor neden acaba yardım edin lütfen acaba telefon bunların kullanılmasına izin vermiyor o yüzden mi kapanıyor

sahin21

Üye
emeğin için teşekkürler

'Davut

Üye
Güzel paylaşım ...Teşekkürler...

Bystone

Üye
Eyvallah kardeş yüklüyorum..

xxllxxll

Üye
bu telefonu bir gün parçalayacağım hiç bi yüklenmiyor aleti bi çare gösterin beyler yav...e 65 ten nefret ediyorum yok süresi geçmiş yok desteklenmiyor bu ney aaaaaa...

Arkadaşlar.. Lütfen programın kayıt kodunu verebilir misiniz. Deneme süresi bitince hiçbirşey yapılmıyor maalesef.........

N95 cepte imzala programıyla imzaladım çalışıyor

emeğine sağlık kardeşim güzel paylaşım gerçekten denedim on numara çalışıyor sağol