Zengin Misiniz Fakir Mi

HAM ZA

Üye
bazı insanlar o kadar fakir ki sahip oldukları şey sadece para

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Iphone ve Mac li fakirlerde taniyorum ben bu gercek ha adam g.tune kadar borca batmis tablet ps3 psp iphone ve netbook u var bir de kendine ait tv yok dedirtir adama 500 bin borcu var adama

Uhops

Üye
Aç değiliz açıkta değiliz evimiz(mustakil) var arabamız var(reno/ toros-ayağımızı yerden kesiyor). Maaşın %60 i taksitlere falan
gidiyor istediğimiz zaman istediğimi alıp yiyoruz( babam her zaman içkim yok sigaram yok alalım evde yeriz der). Biz böyle zenginin altı fakirin üstüyüz.

-efşan

Üye
Apple yahut pahalı telefonu vs. mülkü olanlar neden bu kadar tuhaf görülüyor anlamadım.

dostum benim bu aralar param yok yani wiston içiyorum şu anda paketim yok tütüne başlayacam

Mufche

Üye
Kendime göre zenginim , cüzdanımda harcayabileceğim 5tl'em var , telefonum var beni sinir hastası etsede çalışan bi pc'im var çok şükür ailecekde orta denebilir çok şükür

zahod

Üye

Gerçekten böyleyseniz Ne mutlu size

fellin ayakkabı nedir ilk kez duydum

bi sen eksiktin forumda sanane ha sanane kimin durumundan

hepar92

Üye
o kadar zenginim ki cebimde para yok

zombaka

Üye
her konuda fakirim pek sağlıklıda sayılmam paramda yok

tercihimi konforlu olandan yana kullandıgım için zengin sayılırım

para kasamin şifresini unuttum .d

- - - Eklendi - - -

treksimut bu konuyu açmadaki amaç ne milletin zenginliğiyle kendi zenginliğini mi ölçeceksin sonradan görme gibi.d

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@saranghae hayir konuyu bastan okusan anlardim baska forumda cok tutmus aciyimda tutsun dedim