Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zenfone 6 Android L 5.0.1
Sponsorlu Bağlantılar
rammstein97
Üye
Konu Sahibi
Zenfone 6 Android L 5.0.1
Bende Android L 5.0 yüklü videolarda senkron problemi oluyor telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Bundan dolayı 5.0.1 e manuel olarak yükseltmek istiyorum ama nasıl yükselticem Asus un sitesinde bulamadım
bahtsiz htc
Üye
ayarlara gir arkadaşım ordan sürüm geçmişi ve yükseltme var ona basınca geçmek istediğin sürümü yazın diyor.
asus un kendi sitesinde indirme linki var ama otomatik olarak gelmedi sadece isteyenler indirebiliyor. Tabi bazı sorunlar var asus kendisi guncelleme gondermeden indirmeni tavsiye etmem
Bende Android L 5.0 yüklü videolarda senkron problemi oluyor telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Bundan dolayı 5.0.1 e manuel olarak yükseltmek istiyorum ama nasıl yükselticem Asus un sitesinde bulamadım