Zenfone 6 Android L 5.0.1

Sponsorlu Bağlantılar

rammstein97

rammstein97

Üye
    Konu Sahibi
Zenfone 6 Android L 5.0.1
Bende Android L 5.0 yüklü videolarda senkron problemi oluyor telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Bundan dolayı 5.0.1 e manuel olarak yükseltmek istiyorum ama nasıl yükselticem Asus un sitesinde bulamadım

bahtsiz htc

Üye
ayarlara gir arkadaşım ordan sürüm geçmişi ve yükseltme var ona basınca geçmek istediğin sürümü yazın diyor.

5.0.1.0 yaz. sonraki sıfırı mutlaka yaz ama.

rammstein97

rammstein97

Üye
    Konu Sahibi
ayarlara gir arkadaşım ordan sürüm geçmişi ve yükseltme var ona basınca geçmek istediğin sürümü yazın diyor.

kardes oyle bir sey yok ki

firostr

firostr

Üye
Çıkmadıiki 5.0.0

rammstein97

rammstein97

Üye
    Konu Sahibi
Çıkmadıiki 5.0.0
asus un kendi sitesinde indirme linki var ama otomatik olarak gelmedi sadece isteyenler indirebiliyor. Tabi bazı sorunlar var asus kendisi guncelleme gondermeden indirmeni tavsiye etmem

firostr

firostr

Üye
Pardon yanlış yazmışım 5.0.1 yazacaktım

dragon3781

Üye

bu ayarlarda nerede bu bahsettigin menuyu goremedim

minoo

minoo

Üye
Bende Android L 5.0 yüklü videolarda senkron problemi oluyor telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Bundan dolayı 5.0.1 e manuel olarak yükseltmek istiyorum ama nasıl yükselticem Asus un sitesinde bulamadım

linkinden SürümWW_3.23.40.60 (Android L to L) Bu sürümü indirmen gerekiyor.

rammstein97

rammstein97

Üye
    Konu Sahibi
linkinden SürümWW_3.23.40.60 (Android L to L) Bu sürümü indirmen gerekiyor.
Bu sürümü indirdikten sonra problemim çözülür mü acaba?

rammstein97

rammstein97

Üye
    Konu Sahibi
Onu bilemiyorum ama sen yükseltmek isteyip bulamıyorum dediğin için linki verdim.
Bende android 5.0 var ya şimdi senin dediğin sürüm android 5.0 evet ama bazı hataların giderildiği sürüm mü oluyor yani?

minoo

minoo

Üye
Evet

minoo

minoo

Üye

Ayarlar - uygulamalar - youtube - önbelleği temizle

Bu işlemi dener misin?

Takipçi Satın Al

Üst Alt