Zenfone 6 alacağım !

Bekliyoruz dört gözle hangi telefonu alacağını daha önceden de konu acmistin çünkü hatırlıyorum

O zaman al derim diğer dediğin telefonları hiç kullanmadım bilmiyorum ama bu asus beni kendine aşık etti öyle deyim sana

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
Bekliyoruz dört gözle hangi telefonu alacağını daha önceden de konu acmistin çünkü hatırlıyorum
Aynen öyle kardeşim şu elimdeki telefondan o kadar bıktım ki alacağım telefonla ilgili konuyu bir ay önceden açmıştım zenfone 6'da karar kıldım hayırlısıyla yarın teknosadan alicam arkadaşlar fikir verenlere de teşekkür ederim tekrar.
O zaman al derim diğer dediğin telefonları hiç kullanmadım bilmiyorum ama bu asus beni kendine aşık etti öyle deyim sana
Telefonun tasarımı nedense beni de kendine aşık etti sayılır

Zenfone al pişman olmazsın. Z2 tabi daha iyi ama fiyatı düşmez. Dolar sürekli artıyor. 1300-1400'den aşağı düşmez. Arada 500-600 lira fark var.

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
fiyatının düşmesini beklemiyorum zaten arkadaşım.Teknosadan zenfone 6 16 gb gold modelini aldım arkadaşlar

mcnpl4

Üye
note 2 note 3 felan al olmadi

hadi kurcala bakalım beğenecek misin bekliyorum yorumlarını

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
Asfalt 8 , Call of duty black ops zombie , nova 3 , deus ex the fall , gta san andreas , gta vice city , modern combat 4 , six guns dahil toplamda 42 tane oyun kurdum cihaza ve bana mısın demiyo gta san andreası gölge kapalı full çözünürlükte en yüksek ayarlarda kasmadan oynatıyo ve saydığım oyunları en yüksek grafiklerde en yüksek çözünürlükte kasmadan akıcı bir şekilde oynatıyo oyun performansı beklediğimden iyi cihaza gba emulatöru kurdum ve otg kablosu ile gamepad bağladım çocukluğumdaki günler aklıma geldi ısınma konusuna gelince çok aşırı ısınmıyo cihazı baya zorladım normal bir ısınma söz konusu.internet konusunda iyi.sadece şarji kontrol etmeye fırsatım olmadı kullandıkça bunu da yazıcam şimdilik kurcalamaya devam

Tepkiler: samsunlu1907fb
o kadar oyunu ne ara kurdun ben alalı 4 ay oldu daha o kadar oyun kuramadım

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim teli alalı zaten 5 6 saat oldu kurmamam mümkün mu ? Ayrıca kardeşim tabletine oyun yüklediği için indirdiği oyunları pc de depoluyo inanmıyosan pc de oyunların olduğu klasörun dosyaların ekran görüntüsünü alayım ayni şekilde cihazın da ekran görüntüsünü alayım..sen alalı 4 ay oluyo ama yüklemiyosun o ayrı konu..32 gblik kartı taktım oyunlarda hazır pcde vardi tele atıp tek tek kurdum iki saatimi almadı bunun nesini büyüttün

büyütmedim yav sadece bu ne hız anlamında

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
ne bilim sen o şekilde söyleyince yanlış anladım oyunlar hazır vardi bende ne duruyorum dedim tek tek kurdum hepsini zaten 9 tane iyi oyun var kalanı da zombie tsunami angry birds minigore gibi küçük oyunlar yüklü o yüzden fazla sürmedi hemde 5230da oyuna biraz hasret kaldım yüklemisken hepsini yükledim

hmm ben en fazla bir gün oyun oynuyorum sonra siliyorum bana uygulama lazım yav arıyorum ama bulamıyorum

ASUS Zenfone 6 Kullanıcı Yorumları | Sayfa 7 - MaxiCep linkte yorumum var.karar verdiysen hayırlı olsun kardeş
Tekrar hayırlı olsun kardeş. Sana ve büyük telefon kullanan arkadaşlara önerim teknosada zenfone 6 ekran koruyucu satılıyor, ondan bulup almaları. Çünkü düşüp ekranı kırıldığında 250-300 arası bir masraf oluyormuş ,ben aldım 50 tlye ,daha ucuza başka sitelerdede bulabilirsin,

Örnek link