Telefon Tavsiyesi Zenfone 5 lte, Dark Evo P60, Victor U2

Konu Sahibi
Zenfone 5 lte, Dark Evo P60, Victor U2
Zenfone 5 lte, Dark Evo P60, Victor U2 arkadaşlar bu üç telefondan oyun ve fiyat performansı için hangisini almalıyım. Peşin ödemeyeceğim için TTNET'in Zenfone 5 kampanyası ayda 30 tl taksitle bu telefon bu yüzden çazip geliyor. Bir de sizlerin görüşünü alayım dedim.

Kardeşim kesinlikle ben zenfone 5 derim pişman olmazsın

Tepkiler: ibo_328_06
Victor U2 akar

Tepkiler: underysfff
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu alacağım telefon zenfone 5 LTE versionu yani 1gb ramli modeli. Bunu alayım mı yoksa diğer alternatiflere mi yöneleyim?

Konu Sahibi
LTE Modeli alınmaz 600 lira asla etmez git in touch 4 al daha iyi

diğer telefonlar kredi kartına taksit yapmıyorlar yapsalar da kredi kartım yok ben Asus Zen 5 LTE yi sipariş verdim idare eder şimdilik ...

Tepkiler: byAndroid
    Konu Sahibi
Evet ben aldım iyi bir cihaz toplamda 696 tl ye geliyor

normal versiyon değil o düşük, keşke almasaydınız, Bimde verdi bir ara

Var işlemci, hafıza da olabilir, 1gb ram artık yetmiyor, s3 kullanıyorum cm11 hariç hiçbir rom istediğim akıcılıkta değil,resmen mecburen cm11 e çakıldım, kaldım, zenfone 2 yi bekliyorum türkiyeye geldiği an alacağım fiyat ve performans olarak muhteşem bir cihaz,

Ben telefonda oyun oynamak , sadece akıcı bir android cihaz arıyorum , bu cihazı veya başka bir cihazı tavsiye eder misiniz

Vallahi arkadaşım o maddi durumunla alakalı, ne denir ki, paran varsa kalite bir cihaz alır istediğini rahat rahat yaparsın,

Ben iki gün önce zenfone 6 aldım s3 e 450 veren çıkınca üstüne 150 daha ekleyip, 1 aylık bir cihaz buldum sahibinden den, çok memnunum