Karşılaştırma Zenfone 2 Kullananlarda Kamera Sorunu Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
Zenfone 2 Kullananlarda Kamera Sorunu Var Mı?
Zenfone 2 aldım fakat az önce gece fotoğraf çekeyim dedim her iki kamerada da dalga dalga ilerleyen titreme sorunu var acaba sizde de var mı?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Sadece gece çektiğinizde mi yaşanıyor?

Asus.

Asus.

Üye
kardeşim bu sorun o telefonlarda bu aralar yaşanmaya başladı ayrıca zenfone 5 dede oluyormus bazılarında bu sorunun çözümü Zenfoneasus.com sistesinde var ordan bakabilirsin kolay gelsin.

TheViLLaiN

TheViLLaiN

Üye
titreme önlemeyi kapat bende de var kapatınca sorun yok

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Asus işçilikten baya kesmiş emin olun .

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
aynı sorun bendede var kafayı yıyecem ya aksamları kamera o kadar karıncalanma oluyorki hiç net fotograf cekemıyorum ,sadece gun yuzunde ıyı fotolar çıkıyor meydana satmayı düşünüyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
Arkadaşlar zenfone serisinin kameraları hep berbat. Dediğiniz gibi akşam iğrenç karincalanmalar oluyor zenfone 6 da böyle. Pixel master teknolojisi falan yalan.

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Bunun sebebi titreme engelleyici filan değildir. Asus yazılıma önem vermiyor.ISO adı verilen yapay ışık sistemi(sensörün ışığa duyarlılığı) yüzünden. Asud kamera yazılımında İSO'yu son seviyede kullanıyor...
Ayrıca görüntü çekim modunda geniş açıda çekim yaparken. Video modunda dar açılı çekim yapıyor..

GodMode

GodMode

Üye
Kırpışma önleyiciyi 50 Hz'ye çektiğinizde sorun düzelecektir.
Bunun sebebi titreme engelleyici filan değildir. Asus yazılıma önem vermiyor.ISO adı verilen yapay ışık sistemi(sensörün ışığa duyarlılığı) yüzünden. Asud kamera yazılımında İSO'yu son seviyede kullanıyor...
Ayrıca görüntü çekim modunda geniş açıda çekim yaparken. Video modunda dar açılı çekim yapıyor..

ISO değerleri kamera ayarlarından değiştirilebiliyor. Fakat anlamadığım görüntü titremesiyle ISO'nun ne gibi bir ilişkisi var?

• Beğen
Tepkiler: minoo

altop memo

Üye
Asus 2 32 GB almıştım allahtan vatandan para iadesiyle sonuçlanmıştı.camera kumlu idi bi 20cmden yazı çekmek istedim her modu denedim sadece manuel modda karanlık bir bölümle tesadüf net çektim.

Üst Alt