zenfone 2 brick

Sponsorlu Bağlantılar

medethan

Üye
    Konu Sahibi
zenfone 2 brick
evet arkadaşlar ben telefona rom attım şimdi bootanimasyonda kalıyor recoverye girmiyor asus a sordum anakart degişecek dedi netten baktım kendim yapabilirmiyim diye yapamadım servise yaptıracagım da kaç tl tutar anakart bilgisi olan var mı

Sarangni

Sarangni

Üye
Bilgisayar cihazınızı görüyorsa orjinal yazılım yükleyebilirsiniz. Sonuçta cihaz Hard Brick olmamış Soft Brick olmuş. Asus da İntel işlemcili durum nasıldır bilmiyorum ama İntel işlemcili tabletimi 4.2 den 4.4.2 zorlanmadan yükselmiştim.

medethan

Üye
    Konu Sahibi
görüyor ancak yazılımı flaşlamam için fastboot a girmem gerek ona giremiyorum

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Fastboot a her şekilde girebilirsiniz. Asus cihazların en güzel yanı bu diyebilirim. Cihaz hard brick olmuyor. Ses arttırma tuşuna basılı tutup güç tuşuna basmaya başlayın. Asus logosu geldiğinde tuşları bırakın. Bu girdiğiniz ekranda tüm fastboot komutlarını kullanabiliyorsunuz. Burdan cihazınızdaki son orjinal yazılımın boot, fastboot ve recovery.img dosyalarını sırayla flashladıktan sonra açmayı deneyin cihazı. Yine açamazsanız Son orjinal yazılımın yine boot, fastboot, recovery.img dosyalarını flashladıktan sonra recovery ekranına geçin ve update from adb sideload seçeneğini seçip adb komut ekranına "adb sideload xxx.zip" komutuyla (burdaki xxx.zip img dosyalarını flashladığınız ve zip dosyasını orjinal haliyle adb klasörüne kopyaladığınız yazılımın adı oluyor) yükleyebilirsiniz.
Biraz karışık gibi fakat çok basit bir işlemdir.

medethan

Üye
    Konu Sahibi
o ekrana girerken usb geliyordu ayrıca servis 420 tl istedi mecburen yaptıracagım

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
o ekrana girerken usb geliyordu ayrıca servis 420 tl istedi mecburen yaptıracagım
420TL mi? şaka mı bu? Servis mi istedi telefoncu mu?
Siz yollamadıysanız cihazda bir de güvenli modda açmayı deneyin. Cihazı güç tuşuna basarak açın. Asus logosu göründüğü anda ses kısma tuşuna basmaya başlayın ve telefon açılana kadar bırakmayın. Bu şekilde açılma ihtimali de var.

medethan

Üye
    Konu Sahibi
cihazı yolladım ücretide yatırdım bu arada cihaz normal açılırken bootanimasyonda kalıyor fastboot a girmeye çalıştıgımda ekrana sub geliyor

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Tamam işte normal açmaya çalışıp ses kısmaya basılı tutarak demo modda açabilirdiniz cihazı.
Usb simgesiyle ben de karşılaştım. Çözülmeyecek birrşey değildi yani. Hele ki 400TL lik bir sorun hiç değil. Geçmiş olsun.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Keşke ilgili arkadaş dan uzak dan yardım alsa idiNiz 420 tl anakart için fazla değil de için acımadı da değil tecrübe olmuş oldu

Takipçi Satın Al

Üst Alt