Zeki Güner - Kimdir Hayatı Biyografisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Zeki Güner - Kimdir Hayatı Biyografisi
1982 yılında İzmir’de doğdu. Tüm öğrenim hayatını bu şehirde tamamladı.
Küçük yaşlarda müzikle ilgilenmeye başlayan Zeki Güner, 8 yaşında TRT sanatçısı Nihat İnce’den kanun dersleri aldı.
Sonrasında yüreğinden taşan sözcükleri ve cümleleri notalarla buluşturup söz yazmaya başladı. Çalışmalarını daha çok paylaşmak için İzmir yetmeyince İstanbul’un kapısını çaldı. 3 yıl gibi bir süre sonunda Işın Karaca’nın beğenisini kazanıp İstanbul’a yerleşti.
Işın Karaca’nın Uyanış albümünde, albüme adını veren Uyanış parçası başta olmak üzere altı ortak ve bir adet kendine ait şarkı sözüyle yedi parçaya imza atan sanatçı, aynı yıl Niran Ünsal’ın Sesler ve İzler albümünün çıkış şarkısı olan “Ben Yine Kendimle” ve “Sevda Yolu” adlı iki besteye söz yazmıştır. Ayrıca, Erkan Güleryüz’ün Yegane albümünde de “Menekşeler Küskün” adlı eseri bulunmaktadır.
“Canım Ailem” dizisinde Yonca Lodi’nin seslendirdiği, söz ve müziği
Zeki Güner’ e ait Emanet adlı single büyük bir başarıya ulaşmış ve dijital ortamda en çok indirilen şarkılardan biri olmuştur.

Ferhat Göçer’in son albümü Biz Aşkımıza Bakalım’da “Üzüm” ve “Biz Bu Değiliz” adlı iki şarkısı yer almaktadır. “Üzüm” şu anda radyo listelerinde en çok yayınlanan şarkılar arasındadır.
Yonca Lodi 2010 da çıkan yeni albümü Milat’ta yine Zeki Güner imzalı “Tavan Arası”, “Tenden Tene” ve “Düştüysek Kalkarız” adlı iki parçasını seslendirmiştir.
Zeliha Sunal 2010 da çıkan Aşk Bana Kalar Albümünde “Kıyamazdım” , “Gözlerinde Duruyor Aşk” , “Cemre” adlı Zeki Güner parçalarına yer vermiştir.
Yeşim Salkım’ın 2010 yılında Çıkan İstanbul’da Aşk Albümünde bulunan tüm parçalar Zeki Güner imzası taşımaktadır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt