Zebra cichleti kısa bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_EKSELANS_

_EKSELANS_

Üye
    Konu Sahibi
Zebra cichleti kısa bilgi
ZEBRA balığı agresif bir balık turudur.Tek bakılırlar eş tuttuklarında uygun şartlar sağlanırsa 21 günde bir yumurta dökerler cichletler arasında yavru alabileceğiniz en kolay türdür asırı bir bicimde yavru verirler yavrularınıda anneli babalı bakarlar yemezler yani akvaryumda tek balılaması tavsiye edirlir aksı taktırde yumurta dökecegi zamanlarda yuvanın yanına yaklasan balıkları öldürürler veya zarar verirler yavru aldıgınızda yavruları annesinden ayırmaayın ama imkanınız varsa yavru kaybını önlemek için babayı başka bir akvaryuma koyabilirsiniz ama anneyi ayırmayın çünkü yavrualr yumurtadan cıktıklarında anne balık yemleri ağızında ezerek yavruları besliyor 1 çift zebrayı 75 lt akvaryumda bakılması önerilir boyları 15 cm ye kadar uzar dayanıklı bir balık türüdür ve vahşidirler ama cok hoş bir görüntü verir akvaryuma zebra cichledlerini piranaya kafa tuttugu söyleniyor . Kötü su şartlarında bile dayanabiliyorlar ve yaşıyorlar akvaristtlige başlayan arkdaşlar için önerilir.albino olan türü vardır beyaz yani 1 albino birde cizgili bir çift alırsanız yavrularınızın yarısı cizgili yarısıda albino yanı beyaz renkte olur zebralar strese girdikleride üstündeki siyah çizgiler beyazlasır .şu an aklıma gelenler bunlardır eğer sorularınız varsa cevaplarım :)
:evet::evet:

• Beğen
Tepkiler: 00akvaryum00

00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
Kesinlikle Doğru :):hmmm

zeE*

zeE*

Üye
Zaten bu balık hakkında bilgi var forum kurallarında var bu aynı konuyu 1den fazla açmayın diye gerekyoktu bu konuya...

_EKSELANS_

_EKSELANS_

Üye
    Konu Sahibi
E ZEBRALAR hakında bilgi var ve sen bunları bile bile balıkları 15 lt de bakıyorsan diyecek bir şey yok :nono:

zeE*

zeE*

Üye
Bu seni ilgilendirmez. İstersem 100Lt. akvaryumda beslerim istersem 15Lt. akvaryumda beslerim seni ilgilendirmez.:off:

_EKSELANS_

_EKSELANS_

Üye
    Konu Sahibi
ÖNCEKİ MESAJDA YAZDIGIM GİBİ BAL GİBİ BENİ İLGİLENDİRİR BEN BİR AKVARİST OLARAK O BALIKLARIN O ŞARTLARDA BAKILMASINA KARŞIYIM SENİNLE TARTIŞMAYA GİRMEK İSTEMİYORUM AMA CIKAR OO BALIKLARI ORADA N BU BİR ZEVK İŞİDİR HOBİDİR AMA SENİN GİBİ BAZILARI BU HOBİ DEN ZEVK ALMAK İÇİİN BALIKLARA HAYVANCAGIZLARA İŞGENCE EDİRYORLAR DİYECEK SOZ YOK CIKAR O BALIKLARI CANLI DOGURAN YAP VEYA AKVARYUMUNU BUYULT:off:

zeE*

zeE*

Üye
Sana Tek Cevabım var:

SANANE:ehe:ehe:ehe

00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
EKSELASN HER TÜRLÜ HAKLI EN AZ 80 LT BİZİM AKVARYUMLARIMIZ DA KÜÇÜK GELEBİLİR AMA HELL SENİN Kİ BAYAĞI KÜÇÜK:nono:

zeE*

zeE*

Üye
Peki. benim maddi durumu bilmeden konuşmayın tamammı...

akula

akula

Üye
dün akşamdan buy yana 6 tane mavi yunus chikletim öldü ne iş anlamdım

00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
mr.h[e]ll;2211857' Alıntı:
[sıze=4]peki. Benim maddi durumu bilmeden konuşmayın tamammı...[/sıze]

maddi yönünden belki kötüsündür ama balıkların sağlığı için söylüyrum

_EKSELANS_

_EKSELANS_

Üye
    Konu Sahibi
TMM MADDİ DURUMUN İYİ OLMAYA BİLİR BUNA BİRŞEY DEMİYORUZ BIRAK ZEBRALARI BALIKCIKLA KONUŞ ANLAT DERDİNİ CANLI DOGURANLARLA TAKAS ET HEM SEN RAHAT E T HEM BALIKLAR :oke:

00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
Hell bizimde burda arkadaşımız var 15 lt zebra bakıyordu zebralar 3 ay sonra öldüler Bilgin olsun isterim:bye2:

_EKSELANS_

_EKSELANS_

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
:ehe

--------------- Ekleme ---------------

:kop:

:hmmm

ya bilgi için saol:oke:

00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...