zaza (isa abi) albay olmuş :D:D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye

sen öyle sanıyon :D kimse yok diye bu kadar suskunum hatta önceki yorumlara bakarsan mertin şöyle birşey yazdığını görürsün "hiç mesaj yazmadan nasıl albay oldun" :ehe
evet hiç mesaj yazmıyosun bir konuya mesaj yazıyosun tabi abonelik geliyo başka biri cevap yazıyo sende ona cevap veriyon hangi konuya baksam öyle :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben şimdiye kadar 1 konuya bile abone olmadım ya :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Otomatik gelmiyor. Ayarlamadim

Sidretül Münteha

Üye
olmuşsa olmuş napalım :dry:

:p

Hayırlı olsunnn zaza :pro:

zaza

zaza

Üye

Sidretül Münteha

Üye
Eyvallah :cool

kol@j

kol@j

Üye
yahu! evvelsi gece sabaha kadar bankta mesaj yazmak için uğraştı garibim...
ertesi gün hastalandım diye kıvrandı...
ayağını incitti işe gidemedi. vs. vs.

değer miydi bu kadar asılmaya ""isa"" iki gün daha geç olaydı ya sağlıkla olurdun albay...

tebrikler ve Allah şifa versin

zaza

zaza

Üye
yahu! evvelsi gece sabaha kadar bankta mesaj yazmak için uğraştı garibim...
ertesi gün hastalandım diye kıvrandı...
ayağını incitti işe gidemedi. vs. vs.

değer miydi bu kadar asılmaya ""isa"" iki gün daha geç olaydı ya sağlıkla olurdun albay...

tebrikler ve Allah şifa versin

abi sen o gece olanları bilmiyorsun ben mesaj kasmak için yapmadım çok canım sıkkındı tam olarak geçen olayları forumda sadece bir kişi biliyor o gece kafam çok bozuktu halamı hırpalamıştı eniştem halamda diğer halamın evine gitti ben eniştemin evine gidecektim ailem izin vermedi çünkü çok sinirliydim sonra duydumki diğer halamın kapısına dayanmış evden kaçıp oraya gitmeyi başardım ama polis izin vermedi yaklaşmama hep engel oldular çok sinirliydim dolaştım sürekli çöp tenekesine tekme attım o an bişey yoktu ne zaman bankta oturmaya başladım ağrı başladı zaten o zaman maxiye girdim baktım geceilerde millet var dedim sohpet edeyim kafam dağılsın tüm gece forumda dolaştım onu bunu okudum bazen yorum yaptım sabah oldu basamadım ayağımın üstüne yine oturdum yerime öğleye yakın bişiler yedim yoldan geçen tezgahçılar sayesinde akşama doğru 4 gibi baktım son bataryamda bitiyor mecburen kalkayım dedim eve gittim hemen uzandım ama uykum yine gelmdei gece 2 uyudum sabah 6:30 kalkıp yola çıktım şimdi ofisteyim

albaylıkla o gecenin alakası yok hem benim haberim yoktu albay olduğumdan

----------Eklendi @ 09:56:17 ---------- Yazıldı @ 09:45:37 ----------

hem ben tüm gün sitede dolaşıyorum kasmakla alakası yok oluyor işte :)

kasmaya kalksam varya şuan revoyu geçerdim :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Bende kasmıyorum ki ;) mesaj atmıyorum artık.

Revengeful

Emekli Yönetici
Neden ki :hmmm Daha orgeneral olacam :hmmm :islik :D

Revengeful

Emekli Yönetici
1 yılda +35000 mesaj attım ?

canturgay

canturgay

Üye
hayırlı olsun isa :)

Revengeful

Emekli Yönetici
1 aydada istersem +6000 mesaj atabilirim. 1 haftada 3000 mesaj attığımı hatırlıyorsundur belki :hmmm Yani istersem 2011 de orgeneral olurum ;)

zaza

zaza

Üye
1 aydada istersem +6000 mesaj atabilirim. 1 haftada 3000 mesaj attığımı hatırlıyorsundur belki :hmmm Yani istersem 2011 de orgeneral olurum ;)

bende en çok mesaj atan 2. üyeyim:naughty: geçen ay süpriz oldu seni geçtim :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Sürpriz değildi. Artık aktif değilim. Bunu yöneticiler dahil tüm site farketti ve mesaj attılar nerelerdesin diye.. Böylede devam edecek. 1. olmanın tadını çıkar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt