Zayıflamak isteyenlere yaz hediyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zayıflamak isteyenlere yaz hediyesi
Hareketsiz geçen kış aylarından sonra yazın yaklaşması ile birlikte, özellikle bayanları vücutlarını forma sokma telaşı sarar. DietPatch ve DietPatch Plus da bu telaşı yaşayanları, hazırladığı yeni kampanyası ile forma girmeye davet ediyor.

Diet Patch Zayıflama Bandı, içeriğindeki “Fucus vesiculosus” adlı deniz yosunu ile 24 saat boyunca siz uyurken dahi çalışıyor. Diet Patch Plus Zayıflama Bandı ise sizi, “Fucus vesiculosus” deniz yosununa ilave olarak Afrika’nın Kalahari Çölü’nde yetişen ve sağlıklı zayıflamanın en önemli etken maddelerinden biri olan kaktüs çeşidi “Hoodia Gordonii” ile tanıştırıyor.

Diet Patch içeriğinde bulunan deniz yosunu, Garcinia cambogia ve Guarana ile vücuttaki fazla yağın yakılmasını ve iştahın azaltılmasını sağlarken, potasyum da metabolizmanın kaybettiği suyu koruyor. Diet Patch’in içeriğinde ayrıca magnezyum, kalsiyum, fosfat ve fukoz bulunuyor.

Diet Patch Plus ise içeriğindeki Hoodia Gordonii’de bulunan steroid glikozidler, tokluk hissi yaratan glikoz gibi davranarak iştahı kontrol altına almaya yardımcı oluyor. 2001 yılında İngiltere’de yapılan klinik araştırmalar, “Hoodia Gordonii” etken maddesi P57AS3 sayesinde 15 günün sonunda günlük kalori alımının yaklaşık 1000 kalori düştüğünü göstermiştir. Diet Patch Plus’ın içeriğinde, “Hoodia Gordonii”nin yanı sıra, deniz yosunu, Garcinia cambogia, Guarana yer alıyor.

Diet Patch ve Diet Patch Plus’ı kullanmak son derece kolay. Sırtın üst kısmındaki temiz bir bölgeye 3 günde bir değiştirilmek suretiyle yapıştırılan Diet Patch ve Diet Patch Plus Zayıflama Bandı için 3 aylık düzenli kullanım öneriliyor.

Yaz hediyeniz olan ve sadece eczanelerde bulabileceğiniz Diet Patch Zayıflama Bandı’ nın fiyatı 150 YTL, Diet Patch Plus Zayıflama Bandı’nın fiyatı ise 170 YTL’dir.

Marka: Diet Patch.

ebrarcik

ebrarcik

Üye
baya pahalıymış ya :)

Mebuchadnezzar

Üye
Ya her sene aynı şey bırakın zayıflamayin bikini giymeyi verirsiniz ne olacak :d

ebrarcik

ebrarcik

Üye
ben zaten giymiyorumda ama şu 10 kilocumu da vermek için çareler arıyorum :)

Mebuchadnezzar

Üye
Spor yap piyasada çok fazla ilaç krem from çayı falan var ama çoğunun ne olduğu belli değil kilo vereyim derken sağlığından olma bu arada o form çaylarınin bir çoğu alkol içeriyo

ebrarcik

ebrarcik

Üye
Amannn ben daha içki sürmedim agzıma :) akzer marka aldım kullanıyom aktardan ama alkol yazmıyo içindekilerde :)

Mebuchadnezzar

Üye
içindekilerde yazmıyolar ama uzun süre dayansınlar die alkol suyuna batırılıyolar amcamlarin market vardı çok şikayet geldi bu konuda çayları geri verdiler

ebrarcik

ebrarcik

Üye
offf nerden söledin yaw ben şimdi p çayı nasol içcem daha 1 aylık kürüm dolmadı bide ayva göbek gelirmiş peşinden :)

Mebuchadnezzar

Üye
Hepsi aynı olmuyo genelde kalitesiz ürünler kullanıyo alkolü kokla kokusundan anlaşılıyo

ebrarcik

ebrarcik

Üye
Yok degil güvendigim bir aktardan aldım fiyatı da 21 tl kendi sitesinde de aynı fiyat akzer form mix diye bişey daha hayrını görmedim ama :)

Mebuchadnezzar

Üye
Spor spor spor :d

ebrarcik

ebrarcik

Üye
:):):)

Mebuchadnezzar

Üye
Yaş kaç

ebrarcik

ebrarcik

Üye
sölemem :)ama gencim

Mebuchadnezzar

Üye
Öğrenmek istediğimde buydu gençsen kafana takma kiloları bu kadar

ebrarcik

ebrarcik

Üye
genç ve anne oldugum için takıyorum zaten çok degil ya 10 kilo vermem lazım 55 e inmek için gerçi bu kiloyla 2 yıldır yaşıyorum ne ileri ne geri gittim ama evlenmeden önceki kilomu istiyom bennnn :P

Mebuchadnezzar

Üye
Yeni evli sayılırsın hemen ver kocanın gözü dışarı kaymasın :D

ebrarcik

ebrarcik

Üye
Kaymaz merak etme ben 10 yıldır onu kadınların kızların içine salıyom kendisi müzisyendir :)

democles34

democles34

Üye
Güzel paylaşım.

Teşekkürler,